Emilio évek óta küzd a túlsúllyal, de most úgy tűnik, maga alá gyűrte. Végre elérte azt, amiről mér nagyon régóta álmodott.

Ahogy azt korábban a Life.hu is megírta, Emiliónak sikerült lefogynia. Az énekes közösségi oldalán mutatott előtte-utána fotót magáról, és a változás tényleg megdöbbentő, nem csoda, hogy ő is borzasztóan büszke.

Látszik, hogy Emilio nagyon lefogyottForrás: Instagram/ Jellinek Emilio

"20 éven át három számjegyű számot láttam mérlegen, egészen mostanáig. Idén is sikerült már 10 kilótól megszabadulnom, és végre átléptem a bűvös számot és 100 kiló alá kerültem. Curtisszel a közös számunk videoklip-forgatására jó kondiban akartam lenni. Olyan 98 kilónál járok most" - árulta el a Borsnak Emilio. Felesége, Tina pedig arról nyilatkozott, hogyan sikerült leadni a súlyfelesleget. Kiderült, hogy ők nem koplalatak, és nem is mondtak le semmiről, csupánm mértékkel esznek. "Hazudnék, ha azt mondanám, lemondunk mindenféléről, inkább csak mértékkel eszünk. Nehéz, mert nagyon szeretjük az ízeket, de sajnos mindketten olyan típusúak vagyunk, hogy egy pohár víz is rajtuk marad" - mondta Emilio felesége. 

Emilio Jellinek (@emilioking13) által megosztott bejegyzés,