Aleska hajlékonyságától leesik az állad: videó

torna hajlékonyság kötéltánc Aleska Diamond Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő videókat töltött fel az Insagramra Aleska. A kötéltáncoslányról persze eddig is tudtuk, hogy mennyire hajlékony, de ennek ellenére minden alkalommal ledöbbenünk azon, mi mindenre képes. Nézzétek! 

#napitorna #handstand #handstanding

Sáfrány Emese (@aleska_safrany_emese) által megosztott bejegyzés,

#fyling #poledance

Sáfrány Emese (@aleska_safrany_emese) által megosztott bejegyzés,

#balance és spárga ;) #dayofsplits #gurtni #aleskaaerial www.aleskaaerial.com

Sáfrány Emese (@aleska_safrany_emese) által megosztott bejegyzés,

#napjaink #aerialist #gurtni #aleskaaerial @veghmeli

Sáfrány Emese (@aleska_safrany_emese) által megosztott bejegyzés,

Utoljára állt edzőként színpadra Schobert Norbi: így búcsúzotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180526--utoljara-allt-edzokent-szinpadra-schobert-norbi-igy-bucsuzott.htmlA szombati Fitbalance-on lépett utoljára edzőként színpadra Schobert Norbi. A fitneszguru már korábban bejelentette, visszavonul: elárulta, egészségügyi problémái vannak. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoCsúnyán beszóltak a túlsúlyos Vega Blossomnak egy cukrászdában: visszavágotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180519-csunyan-beszoltak-a-tulsulyos-vega-blossomnak-egy-cukraszdaban-visszavagott.htmlOrigoEgy orvos állítja: mégsem olyan egészséges Rippel Feri ketogén-diétájahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180519-egy-orvos-allitja-megsem-olyan-egeszseges-rippel-feri-ketogen-dietaja.htmlRippel Feri többször is beszélt arról, hogy ketogén-diétával fogyott le, sőt, azt állítja, elképzelhető, hogy a májkárosodását is ez az étrend szüntette meg. Nemrégiben pedig attól volt hangos a sajtó, hogy felajánlotta Tóth Verának és Király LIndának - akik természetesen nem vették jó néven . hogy étrendet ír nekik, hogy ők is olyan karcsúak lehessenek, mint a barátnője. Ez Zsír!OrigoMádai Vivien nagyon vékony: bikiniben pózolhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180512-madai-vivien-nagyon-vekony-bikiniben-pozol.htmlBikinis fotót töltött fel magáról Mádai Vivien: a műsorvezető nagyon vékony, rajongói teljesen odavannak káprázatos alakjától. Ez Zsír!--Mellkisebbítő műtétre készül Molnár Anikóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180520-mellkisebbito-mutetre-keszul-molnar-aniko-fogyasa-utan.htmlDiéta és plasztikai beavatkozás szerepel Molnár Anikó 2018-as tervei között. A celeb kisebb melleket szeretne. Ez Zsír!--Felszedett néhány kilót Dj. Seherezádéhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180429-felszedett-nehany-kilot-dj-seherezade-volt-valovilag-szereplo.htmlVége a csontsovány korszaknak: Seherezádé újra rendesen eszik. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.