Kiakadtak az alattvalók Meghan Markle új ruháján

Forrás: Chris Jackson/Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson -
fashion week Oscar de la Renta Meghan Markle ruha Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ruhája miatt támadják Meghan Makle-t: a hercegné legújabb szettje nem nyerte el mindenki tetszését.

Csak ámulnak az alattvalók Meghan Markle stílusán: amióta hercegné vált a színésznőből rendre lenyűgöző szettekben jelent meg a különböző hivatalos eseményeken. Most azonban úgy tűnik, elkövette az első hibát az öltözködésében, legalábbis legutóbbi ruhája igencsak megosztotta a közvéleményt.

Harry herceggel egy esküvőn vettek részt, Meghan választása pedig egy közel másfél millió forintot érő Ocar de la Renta darabra esett. A pillekönnyű ruha időjárás szempontjából biztosan nem volt jó választás, a szél ugyanis annyira fújt, hogy az ifjú hercegnének végig a combján kellett tartania a kezét, nehogy véletlenül többet mutasson a kelleténél - írja a DailyMail.

A rajongóknak viszont nem csak emiatt nem tetszett, sokak szerint úgy néz ki, mintha a nagymama ruháját vette volna elő a szekrényből, vagy esetleg virágos tapétába, függönybe burkolózott volna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.