"Színesen és változatosan": így főz családjának Dobó Ági szépségkirálynő

Ez Zsír! étkezés Dobó Ági
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Mit egyen a gyerek?" - ezt a kérdést járta körbe a vasárnapi Ez Zsír magazinban Sarka Kata vendégeivel. Dobó Ági egykori szépségkirálynő is arról mesélt, hogy milyen ételeket ad a gyerekeknek, illetve elárulta, hogy van-e valami a tiltólistán.

"Nálunk igazából nincsenek kőbe vésett szabályok, hogy mi az, amit szabad és nem szabad. Mindent szabad enni, de mindent mértékkel. Nincsen tiltva a gyerekektől a csokoládé, de nem ehetnek meg egy egész táblával. Letörhetnek két kockát, ha előtte jól ettek. Nem vagyok a tiltások híve, hiszen én is eszek mindent: fehér kenyeret, szalonnát. Miért erőltetném, hogy a gyerekek csak csirkemellet és salátát egyenek? Egyenek mindenfélét. Az egyetlen alapelvem talán, hogy színesen és változatosan étkezzünk" - vallja Dobó Ági.

Nézd meg a teljes beszélgetést!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.