Naomi Campbell kedvese, a rapper Skepta egy csecsemőről készült ultrahangfelvételt osztott meg Instagram-oldalán, a rajongók máris találgatni kezdték, hogy talán a 48 éves modell gyermeket vár. 

Naomi Campbell és a rapper Skepta ugyan hivatalosan még nem erősítették meg kapcsolatukat, ám már 2016 óta azt rebesgetik, hogy egy párt alkotnak. 

A rapper most Instagram-oldalán tett közzé egy képet, melyen egy csecsemőről készült ultrahangfelvétel látható. A képen látható a név: Baby Adenuga. Skepta igazi neve pedig Joseph Junior Adenuga. A fotóhoz leírást nem adott meg, mindössze egy rózsa ikont tett oda, ebből pedig mindenki gondolhat arra, amire akar. A Harper's Bazaar cikke szerint már több neves zenész is gratulált kommentben: Drake, Lil Yachty és Wiley is. 

A modell még nem erősített meg semmit saját oldalán és közleményt sem adott ki, így nem lehet tudni, hogy a gyermek vajon közös vagy egyáltalán azt, hogy Adenuga az édesapa vagy csak egyik rokona vár gyermeket, ám mindenesetre sokat sejtet a kép. 

Skepta (@skeptagram) által megosztott bejegyzés,