Habár Alec Baldwin már szeptemberben azt híresztelte, hogy Justin Bieber és Hailey Baldwin összeházasodtak, a párocska az elmúlt napokig tagadta a híresztelést. Most azonban a modell Baldwinról Bieberre változtatta a nevét az Instagramon, hivatalossá téve a hírt. Hailey ráadásul ma ünnepli a 22. születésnapját, így eljött az idő, hogy összeszedjük róla a legfontosabb tudnivalókat.

Hailey 1996. november 22-én született, édesapja Alec Baldwin egyik testvére, a szintén színész Stephen Baldwin. Modellkarrierje 18 éves korában indult be, ekkor szerződtette le a Ford Models ügynökség. Ebben az évben szerepelt a LOVE és a V magazinokban, illetve a LOVE adventi kampányában már fehérneműben láthattuk, ahogy a későbbi években is, habár egyre pikánsabbak lettek a videók.

Hailey karrierje hamar beindult, 2014-ben már a New York Fashion Weeken is kifutóra lépett. Egy évvel később pedig jött a Vogue, és az egyre több kifutós, illetve kampányfelkérés, már a legnagyobb márkáktól, mint a Ralph Lauren, a Tommy Hilfiger, Karl Lagerfeld, Jeremy Scott, Elie Saab és a többiek. A sok címlap- és divatfotó közül a legpikánsabb kétségkívül a Lui magazinnak készített sorozat volt. Ez a lap vetkőztette le többek között Palvin Barbit is. 

A sok címlap- és divatfotó közül a legpikánsabb a Lui magazinnak készített sorozat voltForrás: Lui Magazine

Modellkarrierje helyett az elmúlt időkben inkább csak a magánélete miatt került a címlapokra. Nagyjából 2017. november 30-ig kell visszamennünk, ekkor bombaként robbant a hír, hogy Selena Gomez és a The Weeknd szakítottak, ezzel együtt kiderült, hogy Selena újra Justin Bieberrel találkozgat. A felmelegített kapcsolat ugyan megosztotta a rajongókat, de aztán újabb beszédtémát adtak, amikor március közepén kiderült, hogy újra szakítottak. Bő egy hónappal ezután aztán jött az újabb sokk: kiderült, hogy Justin már Hailey Baldwinnal jár. Június 23-án hivatalosan is elismerték a kapcsolatukat, július 9-én pedig már az eljegyzésüket is bejelentették. Hogy pontosan mikor házasodott össze az immáron 22 éves modell és a 24 éves énekes, azt nem tudni, de a hír már hivatalos. 

Kattints a képre, és nézd meg a legszexibb fotókat Justin Bieber feleségéről:   

Forrás: Lui Magazine