Tóth Vera elköltözött a húgától, őszintén mesélt erről az időszakról

Tóth Gabi Krausz Gábor otthon Tóth Vera költözés testvérek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Együtt lakott a két énekes testvér, Tóth Vera és Tóth Gabi, ám most eljött az idő: ezentúl külön lakásban élnek majd. A költözés élményéről Tóth Vera mesélt. 

"Így hozta az élet" - kezdte a Story magazinnak adott interjúját Tóth Vera, aki addig a testvérével, Tóth Gabival élt egy fedél alatt, ám most külön otthonban élnek majd.

"Gabival egy házban, de külön lakásban laktunk, mégis sok volt a közös helyiség. Ezért határoztunk úgy, hogy különköltözünk. Amióta szerelmes, kicsit zavaró volt egymás nyakán éni" - mesélte a Story magazinnak az énekesnő, aki egy erdőszéli házban talált új otthonra a budai agglomerációban. Testvére, Tóth Gabi boldog párkapcsolatban él kedvesével, Krausz Gáborral.

Tóth Vera elköltözött Forrás: Tóth Vera / Facebook

Azt mondja: nem volt számára nehéz a költözés. "Az utolsó albérletemet nem volt nehéz feladni, de persze volt már olyan lakás, amelyhez jobban ragaszkodtam. Mégis az gondolom, az otthonunk melegét mi alakítjuk, nem az adott enteriőr. Nekem a költözés arról szól, hogy tudatosítsam magamban: bárhol jól kell érezni magam. Szeretek továbbmenni, változásokat megélni. A változás a fejlődés jele" - vallotta Tóth Vera.

Úgy érzi, ahogy idősebb lesz, egyre inkább változik. "Egy ismerősöm megjegyezte, hogy mostanában már nem nevetek annyit... Pedig nem vagyok szomorú, csak másképp örülök" - fogalmazott az énekesnő.

Így növeld a házad értékét eladás előtt http://www.life.hu/otthon/20181205-igy-noveld-a-hazad-erteket-eladas-elott-otletek.htmlEgy ház akkor hozza a legnagyobb hasznot – vagy a lehető legmagasabb piaci árat –, ha arra időt, energiát és nem ritkán pénzt fordítunk. Nem elegendő a tisztaság és a rend, bizony vannak olyan vevőfogó praktikák, amelyekkel jobb színben tüntetheted fel az eladó házadat. OtthonOrigoMécsesek, lámpások, gyertyatartók: hangolódj az ünneprehttp://www.life.hu/otthon/20181204-mecsesek-lampasok-gyertyatartok-hangolodj-az-unnepre.htmlA fények barátságosabbá teszik a rövid nappalokat, megmelengetik a testet és a lelket, és mivel szeretünk köré gyűlni, összehozza az embereket is. Nem csoda tehát, hogy olyannyira szorosan kapcsolódik a gyertyagyújtás hagyománya az ünnepekhez. Körbenéztünk az üzletekben, hogy lássuk, milyen a kínálat a mécsesek, lámpások, gyertyatartók terén. OtthonOrigoÍgy veheted észre, hogy ágyi poloska van az otthonodbanhttp://www.life.hu/otthon/20181204-igy-veheted-eszre-hogy-agyi-poloska-van-az-otthonodban.htmlAz ágyi poloskák sokak életét nehezítik meg, főleg azokét, akik panellakásokban élnek. Ezeket a kis rovarokat akár egy használt, antikváriumi könyvvel is észrevétlenül bevihetjük az otthonunkba. Hogyan veheted észre, hogy neked is ezekkel a kellemetlen kis élősködőkkel van dolgod? Eláruljuk, mely jelekre kell figyelned! OtthonOrigoNyerj az adventi koszorúddal! - karácsonyi nyereményjátékhttp://www.life.hu/otthon/20181203-nyerj-az-adventi-koszoruddal-karacsonyi-nyeremenyjatek.htmlVasárnap fellobbant az első gyertya lángja az adventi koszorúkon. Ezek lehetnek formabontók vagy épp tökéletesen hagyománytisztelők, a szépségük mégis abban rejlik, hogy kinek az asztalán állnak. Mi most a tiédre vagyunk kíváncsiak! OtthonOrigoÍgy kell feltenni a karácsonyi fényfüzért a fárahttp://www.life.hu/otthon/20181204-igy-kell-feltenni-a-karacsonyi-fenyfuzert-a-fara.htmlA karácsonyi előkészületek bizony sok energiát emésztenek fel, de ha így díszíted fel a fádat, akkor garantáltan spórolhatsz egy kis időt. OtthonOrigoEta néni házát milliónyi karácsonyi égő díszíti, bárki megnézhetihttp://www.life.hu/otthon/20181204-eta-neni-hazat-millionyi-karacsonyi-ego-disziti-barki-megnezheti.htmlA Budapest közelében fekvő Dabason él Kajdácsi Józsefné Eta néni, akinek házát milliónyi karácsonyi égő díszíti. Már a Google is turistalátványosságként jegyzi azt az otthont, ahol a 90 éves dédmama is égőket bogoz az asztal mellett. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.