Együtt lakott a két énekes testvér, Tóth Vera és Tóth Gabi, ám most eljött az idő: ezentúl külön lakásban élnek majd. A költözés élményéről Tóth Vera mesélt. 

"Így hozta az élet" - kezdte a Story magazinnak adott interjúját Tóth Vera, aki addig a testvérével, Tóth Gabival élt egy fedél alatt, ám most külön otthonban élnek majd. 

"Gabival egy házban, de külön lakásban laktunk, mégis sok volt a közös helyiség. Ezért határoztunk úgy, hogy különköltözünk. Amióta szerelmes, kicsit zavaró volt egymás nyakán éni" - mesélte a Story magazinnak az énekesnő, aki egy erdőszéli házban talált új otthonra a budai agglomerációban. Testvére, Tóth Gabi boldog párkapcsolatban él kedvesével, Krausz Gáborral. 

Tóth Vera elköltözöttForrás: Tóth Vera / Facebook

Azt mondja: nem volt számára nehéz a költözés. "Az utolsó albérletemet nem volt nehéz feladni, de persze volt már olyan lakás, amelyhez jobban ragaszkodtam. Mégis az gondolom, az otthonunk melegét mi alakítjuk, nem az adott enteriőr. Nekem a költözés arról szól, hogy tudatosítsam magamban: bárhol jól kell érezni magam. Szeretek továbbmenni, változásokat megélni. A változás a fejlődés jele" - vallotta Tóth Vera.

Úgy érzi, ahogy idősebb lesz, egyre inkább változik. "Egy ismerősöm megjegyezte, hogy mostanában már nem nevetek annyit... Pedig nem vagyok szomorú, csak másképp örülök" - fogalmazott az énekesnő.