Karácsonykor is vigyáz a vonalaira Radics Gigi, hiszen mindig is dundi kislány volt. Ám igyekszik nem számolni a kalóriákat, édesanyja főztjének nem tud ellenállni.

Karácsonykor is dolgozik az X-Faktor mentora, Radics Gigi énekesnő. A szentestét azonban a családja körében tölti. Mint mondta: az édesanyjára hárul a fa díszítése és a teljes menüsor elkészítése. 

„Nekik sem könnyű, hogy végigdolgozom az ünnepeket, anyukám így jobbnak látta, ha a kezébe veszi az irányítást. Egyébként is rajta van a legtöbb teher. Süt, főz, egyedül állítja össze a karácsonyi menüt, ami halászléből, húslevesből, töltött káposztából, rántott húsból, franciasalátából és rengeteg süteményből áll” – mesélte a Hot! magazinnak Radics Gigi, aki egész évben vigyáz a vonalaira, de karácsonykor igyekszik nem a kalóriákat számolni. 

Radics Gigi karácsonykor is vigyáz a vonalairaForrás: RTL Klub

„Nem egyszerű megálljt parancsolni, ahhoz túl jól főz az édesanyám. De bármilyen szürreálisan hangzik, a bikiniszezon gondolata még ilyenkor is kísért. Dundi kislány voltam, kemény munka volt lefogyni és tartani a súlyomat. A töltött káposztának azonban képtelen vagyok ellenállni” – vallotta be Gigi.