Külsejével hökkentette meg a közönséget Kristen Stewart

Forrás: AFP/Stefanie Rex -
fashion week Kristen Stewart Chanel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kristen Stewartra alig lehetett ráismerni egy divateseményen.

Kristen Stewart igazán nagy feltűnést keltett a párizsi Chanel show-n. A leszbikus színésznő ezúttal egy fiús szettet választott magának. Egy maszkulin szabású blézert viselt, amelyhez egy rozsdás árnyalatú nadrágot húzott.

Amikor pedig a napszemüvegét is felvette, szinte alig lehetett ráismerni.

Kristen Stewart a párizsi Chanel show-n keltett feltűnést öltözékével Forrás: NORTHFOTO/Domine Jerome/Abaca
Előkerült Emiliano Sala utolsó telefonhívása a repülőgéprőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190123-elokerult-emiliano-sala-utolso-telefonhivasa-a-repulogeprol.htmlElőkerült Emiliano Sala utolsó telefonhívása. Az argentin labdarúgó repülőgépének hétfő este veszett nyoma. TV + Sztárok--Kampánya előtt Andy Vajna tanácsát kérte Arnold Schwarzeneggerhttp://www.life.hu/sztarok/20190123-kampanya-elott-andy-vajna-tanacsat-kerte-arnold-schwarzenegger.htmlSzámos világsztárral ápolt szoros barátságot a január 20-án elhunyt Andy Vajna producer, filmügyi kormánybiztos. Arnold Schwarzenegger életrajzi könyvéből például kiderül, hogy a kormányzói választások előtt is kikérte a magyar producer tanácsát. TV + Sztárok--Szakadt bugyiban kapták le Jennifer Garnerthttp://www.life.hu/sztarok/20190123-szakadt-bugyiban-kaptak-le-jennifer-garnert.htmlJennifer Garner ezúttal is megvillantotta humoros oldalát a közösségi oldalon: még abból a kínos fotójából is képes volt viccet csinálni, amelyen jól látszik, hogy szakadt bugyit visel. TV + Sztárok--Vajna Timi fiatalkori felvételeket mutatott Andy Vajnárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-fiatalkori-felveteleket-mutatott-andy-vajnarol-vajna-timi.htmlAndy Vajna özvegye, Vajna Timi hétfőn viszonylag friss fotókkal búcsúzott férjétől a közösségi oldalán. Most viszont abból az időből mutatott videókat, amikor Andy még középiskolás volt Beverly Hills-ben.TV + Sztárok--Deutsch Anita, a Barátok közt egykori szereplője most művészeti vezetőként dolgozikhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-deutsch-anita-a-baratok-kozt-egykori-szereploje-most-muveszeti-vezetokent-dolgozik.htmlA Barátok közt Szilágyi Andreájaként ismerhették meg a tévénézők Deutsch Anitát. 2007-ig láthattuk őt a Mátyás király téren minden este, ám egy ideje kissé eltűnt a nyilvánosság elől. Most elárulta, hogy mivel foglalkozik. TV + Sztárok--Miley Cyrus marihuánás cigarettával a szájában pózol új fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-miley-cyrus-marihuanas-cigarettaval-a-szajaban-pozol-uj-fotojan.htmlFelrobbantotta az internetet legújabb fotójával Miley Cyrus. Úgy tűnik, hogy marihuána fogyasztására buzdít legújabb fotójával, amelyen egy füves cigi lóg ki a szájából.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.