Imádja a kislányát, Millát Köllő Babett, akit sokan a Feleségek luxuskivitelben című műsorral azonosítanak. Babett most elárulta, hogy kislánya többször emlegette, hogy kistestvért szeretne, és ő sem zárkózik el a gondolattól. 

Teljes harmóniában él a férjével, Andrással és kislányával, Millával Köllő Babett. A Story magazinnak elmesélte, hogy a férjével hétköznap beosztják a teendőket, így minden olajozottan működik. 

A lapnak elmesélte, hogy mostanában foglalkoztatja a családbővítés gondolata is. "A kislányom, Milla mostanában egyre többször mondogatja, hogy szeretne testvért, ami, bevallom, nekem is gyakran eszembe jut. Sőt a férjemmel, Andrással is egyre többször beszélünk róla. El tudnám képzelni, hogy újra átéljem a terhesség és a babázás örömét. Nincs tehát akadálya, hogy bővüljön a család. Millának is jót tenne, ha gondoskodhatna valakiről" – mesélte Babett. 

Köllő Babett nem zárja ki a családbővítéstForrás: Polyak Attila/Origo

Azt is elárulta, hogy Milla inkább András természetét örökölte, megfontolt és nyugodt kislány. "Bár a reflektorfény, a szereplés már természetes a számára, mégis úgy érzem, jobban szeret a háttérben maradni" – fogalmazott az édesanya.