Stílusmustra a cannes-i filmfesztivál nyitónapjáról

Selena Gomez Cannes-i filmfesztivál vörös szőnyeg Eva Longoria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén 72. alkalommal kerül megrendezésre a cannes-i filmfesztivál. A tegnapi nyitónapon a The Dead Don't Die című Jim Jarmusch zombi horror vetítésével indult a program, ami igazi sztárparádét hozott a vörös szőnyegen. 
  • Az este egyik legragyogóbb csillaga egyértelműen Eva Longoria volt. Legutóbbi vörös szőnyeges, bugyivillantós ruháját kevésbé szerettük, de az ez Alberta Ferretti estélyi most telitalálat volt.
Eva Longoria Forrás: FilmMagic/(c) Marc Piasecki/Marc Piasecki
  • Selena Gomez a nyitófilm egyik főszereplőjeként lépett a cannes-i vörös szőnyegre. Louis Vuitton ruhája fiatalos és vagány volt, szerettük.
Selena Gomez Forrás: WireImage/GEORGE_PIMENTEL/George Pimentel
  • Nem mondható ez el Chloe Sevigny ruhájáról, aminek a mellrésze különöse furcsa hatást keltett.
Chloe Sevigny Forrás: WireImage/2019 George Pimentel/George Pimentel
  • Egyértelműen Julianne Moore színe ez a mélyzöld árnyalat, amihez színben megegyező ékszereket választott. A ruha egyébként egy Dior.
Julianne Moore Forrás: FilmMagic/TONI ANNE BARSON/Toni Anne Barson
  • A cannes-i filmfesztiválon gyakori vendég a modell, Alessandra Ambrosio, aki ezúttal egy pillekönnyű, légies Ralph & Russo ruhában lépett a vörös szőnyegre.
Alessandra Ambrosio Forrás: WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein
  • A szintén modell Romee Strijd az olasz Etro brandtől választott ruhát, egy rendkívül elegáns, bár dekoltázsban igencsak látványos estélyit.
Romee Strijd Forrás: WireImage/GEORGE_PIMENTEL/George Pimentel
  • Tilda Swinton különc stílusához képest most egy visszafogottabb, metálos darabot választott, ami jól is állt neki.
Tilda Swinton Forrás: FilmMagic/(c) Marc Piasecki/Marc Piasecki
  • Elle Fanning szereti a vintage stílust, és passzol is hozzá, habár ez az óriási virág most talán egy kicsit sok volt.
Elle Fanning Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Matt Winkelmeyer
Karl Lagerfeld utódja bemutatta első Chanel-kollekciójáthttp://www.life.hu/trend/20190514-karl-lagerfeld-utodja-virginie-viard-bemutatta-elso-chanel-kollekciojat.htmlFebruár 19-én, 85 éves korában hunyt el Karl Lagerfeld, korunk egyik legikonikusabb divattervezője. A hír az egész divatvilágot megrázta, hamarosan pedig elindultak a találgatások, hogy ki léphet Lagerfeld helyére a Chanel kreatív igazgatói posztján. TrendOrigoEsőkabátok és gumicsizmák - Szerezd be a legmenőbb darabokat!http://www.life.hu/trend/20190513-esokabatok-es-gumicsizmak-az-esos-majusi-napokra.htmlReméljük, hogy tényleg aranyat ér a májusi eső, hiszen eddig is bőven kijárt belőle, de most újfent esős napok elé nézünk. A kényelmes és vagány darabokról azonban ebben a cudar időben sem kell lemondanod. Mutatjuk a kedvenc esőkabátjainkat és gumicsizmáinkat! TrendOrigoMenyasszonyi ruhák 20 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20190508-menyasszonyi-ruhak-20-ezer-forint-alatt.htmlA sok százezer forintos esküvői ruhát nem mindenki tudja vagy éppen akarja megfizetni. Sok esetben ráadásul egy fast fashion üzletben kapható ruha is igazi szerelem lehet, ha tökéletesen megfelel a menyasszony és az esküvő stílusának. Ha számodra is jól jön az alacsonyabb költségvetés, akkor nézd meg a kínálatot 20 ezer forint alatt. TrendOrigoMet-gála 2019: a leglátványosabb ruhák a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190507-met-gala-2019-a-leglatvanyosabb-ruhak-a-voros-szonyegrol.htmlA Metropolitan Művészeti Múzeum minden év májusának első hétfőjén rendezi meg a nagyszabású kiállításuk megnyitóját. A kiállítás témája egyben az este dress code-ját is meghatározza. A Met-gála az a rendezvény, ahol szabadon szárnyalhat a fantázia, ahol kevésbé az estélyi ruháké, sokkal inkább a jelmezszerű daraboké a főszerep. Mutatjuk is, mi volt a 2019-es gála témája, és milyen ruhákat viseltek a sztárok. TrendOrigoMet-gála 2019: a legextrémebb sminkek http://www.life.hu/trend/20190507-met-gala-2019-a-legextremebb-sminkek.htmlA 2019-es Met-gálán a nők, de a férfiak is igencsak látványos ruhákkal, jelmezekkel készültek a vörös szőnyeges bevonulásra. A teljes képet persze a smink is meghatározza, amire szintén nagy hangsúlyt fektettek a meghívott sztárok. Mutatjuk is a legextrémebb makeupokat! TrendOrigoA 10 legsikeresebb férfi modell az elmúlt évtizedekbőlhttp://www.life.hu/trend/20190425-a-10-leghiresebb-ferfi-modell-az-elmult-evtizedekbol.htmlMég a legfoglalkoztatottabb férfi modellek sem olyan híresek, mint női társaik, ráadásul nem is keresnek annyit a legnagyobb kampányokkal sem. Hogy ezt az egyenlőtlenséget kissé kisimítsuk, most bemutatjuk, kik azok a férfiak, akik az elmúlt évtizedekben a divat világát uralták. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.