Őszintén beszélt családi életéről Harsányi Levente. A műsorvezető imádja gyermekeit, teljesnek érzi családi életét, ám egy másik lakásban alszik. 

„Kettőnk közül Ági a szigorúbb szülő, vele tanulnak a gyerekek, én inkább a 'jó zsaru' szerepét vállalom. Mindent megbeszélünk, és egymást mindig védjük. A gyerekek előtt nem mondunk ellent a másiknak, hanem arra törekszünk, hogy erősítsük egymást a szemükben” – mesélte a Story magazinnak Harsányi Levente. 

Harsányi Levente külön lakásban élFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Gyermekei, Nándi és Boglárka tudják, hogy anya és apa szava egyenlő súlyú. „Tizenegy éve vagyunk együtt, most helyrajzilag máshol, nem egy központi helyen lakunk, de ugyanúgy szeretjük, tiszteljük egymást” – folytatta Harsányi. Mint mondta: nem váltak el, hiszen össze sem házasodtak. 

„Mindennap találkozunk, ez egy kialakult, egy éve tartó állapot, amiben a gyerekek sem sérültek. Úgy vagyunk együtt, hogy nem vagyunk együtt, és a gyerekeket eközben a legnagyobb szeretettel, tisztelettel, megértéssel, odaadással és közös gondolkodással neveljük. Mindenki kiegyensúlyozott, boldog, szereti egymást, annyi változott, hogy én egy másik lakásban alszom. Külön élünk, de a család egysége megmaradt” – osztotta meg a lappal családi életüket Harsányi Levente.