Harsányi Levente nem él együtt párjával és gyermekeivel

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
feleség Harsányi Levente gyerekek család lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őszintén beszélt családi életéről Harsányi Levente. A műsorvezető imádja gyermekeit, teljesnek érzi családi életét, ám egy másik lakásban alszik. 

„Kettőnk közül Ági a szigorúbb szülő, vele tanulnak a gyerekek, én inkább a 'jó zsaru' szerepét vállalom. Mindent megbeszélünk, és egymást mindig védjük. A gyerekek előtt nem mondunk ellent a másiknak, hanem arra törekszünk, hogy erősítsük egymást a szemükben” – mesélte a Story magazinnak Harsányi Levente.

Harsányi Levente külön lakásban él Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Gyermekei, Nándi és Boglárka tudják, hogy anya és apa szava egyenlő súlyú. „Tizenegy éve vagyunk együtt, most helyrajzilag máshol, nem egy központi helyen lakunk, de ugyanúgy szeretjük, tiszteljük egymást” – folytatta Harsányi. Mint mondta: nem váltak el, hiszen össze sem házasodtak.

„Mindennap találkozunk, ez egy kialakult, egy éve tartó állapot, amiben a gyerekek sem sérültek. Úgy vagyunk együtt, hogy nem vagyunk együtt, és a gyerekeket eközben a legnagyobb szeretettel, tisztelettel, megértéssel, odaadással és közös gondolkodással neveljük. Mindenki kiegyensúlyozott, boldog, szereti egymást, annyi változott, hogy én egy másik lakásban alszom. Külön élünk, de a család egysége megmaradt” – osztotta meg a lappal családi életüket Harsányi Levente.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.