Harry herceg és Meghan hercegné valóban Afrikába utazik

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas -
taposóakna királyi család Meghan Markle Meghan hercegné utazás AIDS Afrika Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta rebesgették, hogy a kis Archie születése után nem sokkal Afrikába utazhat Harry herceg és Meghan hercegné. Az információ most már hivatalos, hamarosan útra kel a pár. 

Nemrégiben hozta világra első gyermekét Meghan hercegné. Még a kicsi születése előtt szárnyra kapott a hír, hogy még idén Afrikába utazhatnak Harry herceggel. Az információ most már hivatalos – írja a The Sun.

A hercegi pár először Angolába utazik, hogy a taposóaknák ellen kampányoljon a HALO Trust szervezettel. Ez lesz az őszi út első állomása. Harry édesanyja, Diana hercegné harcolt a taposóaknák ellen, az egyiket ő maga robbantotta fel, hogy bemutassa a pusztítást.

Harry herceg és Meghan hercegné a királynő születésnapján Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Ezután Malawit veszik célba, ahol a HIV-fertőzés elleni kampány kerül középpontba a Sentebale jótékonysági szervezettel. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a kis Archie-t is magukkal viszik-e.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.