Jó előre megtervezik a királyi család tagjainak programjait. Így alakulhatott, hogy II. Erzsébet királynő nem lehet ott legkisebb dédunokája, a kis Archie keresztelőjén. 

A jövő hónapban keresztelik meg a Szent György-kápolnában Harry herceg és Meghan hercegné gyermekét, a kis Archie-t. A pár itt kötött házasságot tavaly, és Harryt is itt keresztelték meg 1984-ben. 

A The Sun értesülései szerint előre lekötött program miatt Erzsébet királynő nem lesz ott a fontos családi eseményen. Fülöp herceg és Kamilla hercegné, valamint Vilmos és Katalin is megjelennek, ám a királynőnek már van hivatalos látogatása arra a napra. Nem ez az első eset, hogy ilyen történik, hiszen Lajos herceg keresztelőjén sem lehetett jelen.

Erzsébet királynő nem lesz ott a keresztelőnForrás: AFP/Jonathan Brady

Arról egyelőre még nem adtak ki hivatalos információt, hogy kik lesznek a kicsi keresztszülei, de a híresztelések szerint esélyes lehet például Meghan hercegné barátnője, Jessica Mulroney, az amerikai divattervező, Misha Nonoo, valamint Harry iskolai barátai, Alexander Gilkes és Jake Warren.