Lilunak határozott véleménye van arról, ki lehet-e posztolni a gyerekek fotóit, lehet-e az arcképükkel reklámozni a közösségi oldalakon. 

Senki sem tudja egyelőre, hogy milyen hatása lesz a gyerekekre annak, hogy sok szülő gyakran közzéteszi a fotójukat a közösségi oldalakon. A sztárok esetében ez még nagyobb kérdés, hiszen sokkal többen látják a kicsikről készült fotókat. Megoszlanak a vélemények arról, hogy helyes-e közzétenni a gyerek képét, de ebben a kérdésben Lilu határozott álláspontot képvisel. Óvja a fiait a nyilvánosságtól, és nem tervez megosztani róluk fotót. 

Lilu nem használná reklámozásra a gyerekeitForrás: Polyák Attila - Origo

"Nem, mert ő a családom, és én nagyon szeretem a családomat. És hogyha valakit több tízezren követnek, és nagyon szereti a családját, akkor felelősen, féltőn gondol arra, hogy az internet nem egy régi fénykép, amit el lehet rakni, hanem amit egyszer kiteszünk, az örökre ott marad. Én sem örülnék annak, ha egyik reggel arra kelnék, hogy a férjem kiposztolta 100 ezer embernek azt, ahogy kicsit nyitott szájjal alszom. Sőt szerintem nagyon össze is vesznénk miatta. És csak azért, mert Félix még nem tud velem veszekedni, nem csinálok olyat, amivel később megbánthatom. Ha készítesz a barátnődről egy képet, akkor megkérdezed, hogy kiteheted-e. És az a barátnőd, nem pedig a gyereked. A gyerekedet nem kérdezed meg?" – idézi a Blikk Lilu Ruhastorynak adott interjúját. A műsorvezető hozzátette, hogy persze ő is szívesen megmutatná a gyerekeit. "Közben meg annyira büszke vagyok. A nagyfiam, Dávid, szép, mint Jim Morrison, és vicces, és tökéletes, és úristen, olyan mennyiségű, iszonyú jó tartalmat lehetne vele gyártani, amit egyébként gyártunk is magunknak. Mert persze állandóan fotózom, meg videózom őt. Vagy itt van Félix, aki annyira gyönyörű és kedves, és szeretném megmutatni, hogy nekem van egy ilyen fiam. De magamnál jobban szeretem ezeket a gyerekeket. És akkor itt jön a magamnál jobban szeretem, a lájkoknál jobban szeretem, a pénznél jobban szeretem. A gyerekem arcképét soha nem használnám reklámra. Aki ezt teszi, az a szememben minősített eset – mondta Lilu. – Nyilván jön a magyarázkodás, hogy ez jó lesz a gyereknek is, mert a bevétel egy részét majd a taníttatására fordítja, és a gyereket amúgy sem zavarja. De kérdezem én, mi zavarna egy 3 évest? Ha nem kötnéd be a kocsiban a gyereked, szólna? Nem szólna. Nem tudjuk, mi lesz később, az internet szerintem életveszélyes ilyen szempontból" – tette hozzá. Azt is elmondta, megeshet, hogy amíg Félix ilyen pici, egyszer megmutatja. "Amíg ilyen pici, addig lehet, hogy ez egyszer megtörténik majd, hisz a kisbabák azért eléggé hasonlítanak egymásra, abban nagy veszélyt nem látok..." – mondta.