Szinte nem is tudott megmaradni egy helyiségben a válás kezdete óta Brad Pitt és Angelina Jolie. Ám a színésznő most hatalmas gesztust tett volt párja felé. Úgy tűnik, nyugodni látszanak a kedélyek. 

Váratlan, de annál örömtelibb dolog érte Brad Pittet. A válás kezdete óta szinte alig találkoztak Angelina Jolie-val, kapcsolatuk meglehetősen viharos lett. Pitt alig láthatta közösen nevelt gyermekeiket, Maddoxot, Paxot, Zaharát, Shiloh-t, és az ikreket, Vivienne-t és Knoxot.

Brad Pitt és Angelina Jolie között javulhat a viszonyForrás: Collection Christophel/© Regency Enterprises / New Regency Pictures/Regency Enterprises / New Regenc

A Daily Mail cikke szerint most Jolie megtörte a jeget, és felkereste Pittet. Mivel egész nyáron forgat, szeretné, ha a színész vigyázna a gyerekekre, és nála lennének. A hírek szerint Braddel madarat lehetne fogatni a boldogságtól. 

Meg is hívta a szüleit, Jane-t és Williamet, hogy töltsék ők is az unokáikkal az időt. Állítólag Brad Pitt nagyon készül a csodás családi nyárra.