Vérrel, gyászruhával, vécépapírral utazik Erzsébet királynő

Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Chris Jackson -
gyászruha vér Erzsébet királynő gyász vécépapír utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok érdekes szokása és protokoll által előírt szabálya van a királyi család tagjainak. Most kiderült, hogy az utazások alkalmával sem úgy indulnak el, mint mások. 

Idézd fel, miket pakolsz el, amikor egy nyaralásra csomagolsz! A brit királyi család tagjainak poggyászában biztosan nem ezek lapulnak. Vagy legalábbis nem csak ezek. A Mirror cikke szerint az uralkodók és a trónörökösök nem utazhatnak ugyanazon a repülőn, így Erzsébet királynő és Károly herceg, de Vilmos herceg és György herceg sem repül együtt.

II. Erzsébet királynő érdekes tárgyakkal utazik Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Chris Jackson

Ezenkívül a lap úgy tudja, hogy a családtagoknak mindig csomagolniuk kell egy gyászruhát is arra az esetre, ha az egyik hozzátartozó elhalálozna, amíg úton vannak. De nem ez a legnagyobb furcsaság. A hírek szerint egy adag vért is magukkal visznek - természetesen a sajátjukból - arra az esetre, ha olyan helyen tartózkodnának, ahol nem kaphatnának azonnal vért egy esetleges baleset esetén.

Azt is tudni vélik, hogy Erzsébet királynő családi fotókat, saját vécépapírt és monogramos vízforralót is csomagoltat a poggyászába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.