Ő a Victoria's Secret első transznemű modellje – Fotók

fehérnemű transzneműség Victoria's Secret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Habár 2018-ban már ott volt a Victoria's Secret nagyszabású divatshow-jának castingján, végül nem szerződtették le. Néhány hónappal később azonban Valentina Sampaio hivatalosan is a fehérneműmárka első transznemű modellje lett. 

A világhírű fehérneműmárka sok változás előtt áll. A hírek szerint idén a nagyszabású show is elmarad, pedig erről volt igazán híres a Victoria's Secret. Másrészt pedig sok negatív kritikát kapott mostanában a cég, a legnagyobb botrány talán akkor alakult ki, amikor a marketingvezető, Ed Razekkel azt nyilatkozta, hogy a márkának nem célcsoportja az egész világ, az angyalok között pedig nincs helye például transznemű modelleknek.

Igyekezett minél hamarabb kompenzálni a márka, és modellüknek választották az egyébként gyönyörűszép transznemű modellt, Valentina Sampaiót. A brazil származású modell 2014-ben kezdte a karrierjét, elsők között alkalmazta többek között a L'Oréal, a Moschino és Philipp Plein. A Victoria's Secret modelljeként pedig valószínűleg a legismertebb transznemű modell lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.