Meglepő találmány jelent meg a Kickstarter oldalon. Kitalálói szerint ez a tökéletes megoldás, ha például egy átbulizott éjszaka után már nem tudunk hazamenni, mert annyira fáj a magas sarkú cipőtől a lábunk. 

Az Aftersocks névre keresztelt találmány lényegében egy zokni, amit kifejezetten elegánsabb stílusban álmodtak meg, hogy egy partiruhához is passzoljon, ha éjszaka bandukolnánk haza egy áttáncolt buli után.

A zokni legfontosabb funkciója azonban a megerősített talprész, ami ugyan nem olyan vastag, mintha cipőt viselnénk, de így is kényelmes, és nem hideg. A találmány másik előnye, hogy egy kistáskában is bőven elfér, így az éjszakába is magunkkal vihetjük. Ha tényleg sikerül piacra dobni, akkor a három zokniból álló csomagot 14 fontért, azaz nagyjából 5 ezer forintért vásárolhatjuk majd meg.

Torz és deformálódott celeblábak – Ijesztő fotók!

A vörös szőnyeg nemcsak a csillogásról szól, sokszor olyan apróságok is napvilágra kerülnek a kamerák kereszttüzében, mint az eltorzult lábfejek, amelyek bizony nem is ritkák Hollywoodban. Mutatjuk a legijesztőbbeket!