Kockahasat villantott Polgár Kriszta: így élte meg a teste változását

Polgár Kriszta Miss Earth Hungary kockahas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2008-ban nyerte el a Miss Earth Hungary címet Polgár Kriszta, aki most az Instagramján mutatta meg magát. Soha nem titkolta, sokat hízott a terhességei alatt, de ma ennek már nyoma nincs. 

"Csodálatos, egészséges gyerekeim vannak. És csak ez volt a szemem előtt a nagyon nehéz terhességeim alatt. A 10-20 kilók csak úgy repkedtek. Hónapokat töltöttem ágyban. A testem megérezte a változásokat. A legfájóbb pont a szétszakadt hasam volt, az izom és a bőr egyaránt. Két évig csak egyrészes fürdőruha jöhetett szóba, rejtegettem, magam elől is. Végül eldöntöttem, hogy nem vagyok hajlandó többé ezen görcsölni, hiszen változtatni nem tudok rajta. Elfogadom a csíkokat, most már a részem mind. Nem akartam többé tökéletes bőrt, nem akartam többé senkinek sem megfelelni. Nem akartam máshoz hasonlítani (bár azt előtte sem). Ez két évbe telt. Viszont egy dolgot elhatároztam.
Hogy magamból a legjobbat hozom ki. Nem máshoz hasonlítva a lábam hosszát, a vádlim vastagságát, a hasamon a bőrt. Csak összességében, jól akarom magam érezni a bőrömben, minden pozitívumával és tökéletlenségével együtt. A saját démonjaimat akartam legyőzni. Mára úgy érzem, talán sikerült" - írta fotójához Kriszta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Csodálatos, egészséges gyerekeim vannak. És csak ez volt a szemem előtt a nagyon nehéz terhességeim alatt. A 10-20 kilók csak úgy repkedtek. Hónapokat töltöttem ágyban. A testem megérezte a változásokat. A legfájóbb pont a szétszakadt hasam volt, az izom és a bőr egyaránt. Két évig csak egyrészes fürdőruha jöhetett szóba, rejtegettem, magam elől is. Végül eldöntöttem, hogy nem vagyok hajlandó többé ezen görcsölni, hiszen változtatni nem tudok rajta. Elfogadom a csíkokat, mostmár a részem mind. Nem akartam többé tökéletes bőrt, nem akartam többé senkinek sem megfelelni. Nem akartam máshoz hasonlítani (bár azt előtte sem). Ez két évbe telt. Viszont egy dolgot elhatároztam. Hogy magamból a legjobbat hozom ki. Nem máshoz hasonlítva a lábam hosszát, a vádlim vastagságát, a hasamon a bőrt. Csak összességében, jól akarom magam érezni a bőrömben, minden pozitívumával és tökéletlenségével együtt. A saját démonjaimat akartam legyőzni. Mára úgy érzem, talán sikerült... For english version please go ‘see translate’ on the bottom. I will update the post in english later on #workout #momof2 #fitmom #fitness #motivation #fitnessmotivation #mombody #befit #stretchmarks #pregnancy #abs #girlswithmuscle #houston #thewoodlands #texas #highriskpregnancy #poker pokergirl #diastasisrecti : @colortime

Krisztina Polgar (@polgarkriszta) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.