Ezek az ősz legkedveltebb és legtrendibb kiegészítői

fashion week kiegészítő ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei ősz is a vidám, színes kiegészítőkről szól a divat, ezért a legfrissebb trendek figyelembevételével Magyarország legnagyobb outlet-központja összegyűjtötte neked azokat, amelyekkel garantáltan minden arcra mosolyt csalsz majd és színt vihetsz a hétköznapjaidba.

Végre megérkezett az ősz. Ebben az évszakban ismét elővehetjük a színes, trendi kiegészítőket. Összeszedtük az idei ősz legnagyobb slágereit. Ezeket mindenképpen szerezd be, ha nem lapul belőlük egy-egy darab a gardróbodban.

Hajpánt

A 90-es évek egyik nagy visszatérőjének idén ősszel a nagyméretű, plüss hajpánt számít. Ha éppen nincs kedved a kalaphoz, de szeretnéd valamivel feldobni a hajad, mindenképpen vegyél magadnak egyet. Ez a kiegészítő is szinte minden színben és fazonban megtalálható, sőt vannak gyöngyökkel díszített, extrémebb darabok is. Ez utóbbiakat viszont csak az igazán bevállalósaknak ajánlunk.

A 90-es évek egyik nagy visszatérőjének idén ősszel a nagyméretű, plüss hajpánt számít Forrás: Reserved, Stradivarius, Pull&Bear

Kalap


Szeles, esős időben az egyik legpraktikusabb kiegészítő a kalap lehet: mindamellett, hogy megvédi a frizurád a széltől, csinos és kifejezetten nőies külsőt is varázsol. Idén a szélesebb karimájú a divat, amit szinte bármilyen színben meg lehet találni. Egy színben passzoló sállal és kesztyűvel igazán trendi lehetsz.

Szeles, esős időben az egyik legpraktikusabb kiegészítő a kalap lehet Forrás: H&M, Reserved, Parfois

Kendő

Örök klasszikus a hatalmas kendő, amit sálként és poncsóként is használhatsz. Bármilyen színt vagy mintát választasz, nem tudsz mellé lőni idén ősszel. A nagy kockák valamint az állatminták idén is nagyon menők, de ha egy mustársárga vagy szürke egyszínű darabot választanál inkább, az is igazán trendi hatást fog kölcsözni megjelenésednek.

Örök klasszikus a hatalmas kendő, amit sálként és poncsóként is használhatsz Forrás: H&M, Stradivarius, Promod

Harisnya


Az állatminta nemcsak a sálakon, hanem a harisnyákon is megjelenik. Ha igazán csinos és extrém szeretnél lenni, vállalj be egy párducmintás verziót, de ha a hagyományosabb vonalat szeretnéd követni, nagyon menőnek számítanak a színes pöttyökkel feldobott harisnyák is. Az egyszínű darabok kedvelőinek ezzel szemben a jól megszokott fekete mellett a karamell vagy a sötétbarna színt ajánljuk. A siker garantált.

Az állatminta nemcsak a sálakon, hanem a harisnyákon is megjelenik Forrás: Calzedonia, Orsay, H&M

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.