Megszületett Németh Kristóf és Szikriszt Zita gyermeke: meg is mutatták a babát

Forrás: TV2 -
baba Németh Kristóf család Szikriszt Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap, november 24-én  3310 grammal és 55 centivel jött világra Németh Kristóf Kristóf és Zita első közös gyereke, Levente. 

„Az utóbbi időben Zitával folyamatosan a naptáramat nézegettük, mikor nem forgatok, nincs színházi előadásom, mikor nem játszom vidéken, szóval sakkoztunk az idővel, hogy is lenne jó a szülés. Mármint olyan szempontból, hogy én is ott lehessek. Persze tudjuk, ez nem kívánságműsor, de azért mégis tervezgettünk. Az utóbbi hetekben a legizgatottabb azonban a nagyfiam, Lóci volt. Alig aludt, tűkön ült, hogy a mikor jön a kis tesó. Mindennap megkérdezte: 'Esetleg ma?' Azt mondta, ha beindul a szülés, és ő iskolában lenne, ne a kórházba menjünk először, hanem mindenképpen érte, mert ki nem hagyná a kis testvére születését. Erre aztán nem került sor" – mesélte Kristóf a Storynak, ahol meg is mutatták a babát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.