Szomszédja miatt bármikor a fejükre omolhat Szalay Krisztina színésznőék otthona:kettérepedt a házuk

Forrás: MTI/Kallos Bea -
szomszéd Szalay Kriszta otthon lakhatatlan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szalay Krisztina színésznő kétségbe van esve: szomszédja miatt kettérepedt az otthona.

Hiába könyörgött a szomszédnak a színésznő, ugyanis a mellettük lévő építkezés miatt bármikor a fejükre dőlhet az otthonuk. A nagy munkálatok miatt kettérepedt a színésznő háza.

Budapest, 2016. április 28. Boronyák Gergely (b) és Szalay Kriszta (j) Elfriede Jelinek Rohonc, avagy az öldöklő angyal! című tragikomédiájának próbáján, a Tesla Budapest Kulturális Központ Teátruma előadásán a kulturális központ színháztermében 2016. április 28-án. A darabot Vas-Zoltán Iván rendezésében április 29-én mutatják be. MTI Fotó: Kallos Bea Forrás: MTI/Kallos Bea

"A szomszéd építkezése miatt dől a fejünkre a házunk. 300 ezret költöttem szakértői véleményekre, hogy valaki igazolja a helyzetemet, de hasztalan. Teljesen tehetetlen vagyok, és támfalat sem kapok. Csak az emberi empátiában bízhatok, könyörögtem, hogy állítsák le a munkagépeket, de mindhiába. A fiamat ki kellett menekíteni, nem engedem, hogy itt legyen, a talaj folyamatosan csúszik ki alólunk, a ház bármikor a fejünkre dőlhet. Az elmúlt héten barátoknál húzta meg magát.

A másik szomszéd, aki támogat ebben a helyzetben, kipakolt nekünk a szuterénből, hogy legyen hova mennünk"

- mesélte a Blikknek szomorúan a színésznő, aki 25 éve él budai otthonában családjáva.

"Én megértem, hogy minél előbb be szeretnének költözni, de nekem is éppen három gyermekem van, az én problémámmal ki törődik? Egy hete nem alszom, szegény férjem is bele van betegedve, a gyomrára ment az ideg. Közben próbálunk dolgozni, most sem tud itt lenni és segíteni, késő estig a színházban van. Nem tudom, kihez, milyen hivatalhoz forduljak,

életveszélyessé vált a házam.

Ki fognak dőlni a falak, de ami a legjobban bánt, az az emberi hozzáállás."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.