Palik László és családja idén előrehozták a karácsonyt: ezért tették

Forrás: TV2 -
karácsony Palik László Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palik László hamarosan elkezdi forgatni az Exatlon Hungary második évadát, ezért nemsokára Dominikára utazik. A karácsonyt is rendhagyóvá teszi ez az utazás.

Palik László hamarosan ismét Dominikára utazik az Exatlon Hungary második évadának forgatására. Január 1-jén indul a műsor, így már két ünnep között megkezdődnek a forgatások. Kapkodós lenne a karácsonyuk, így úgy döntöttek, előrehozzák az ünnepeket.

Marsi Anikó és Palik László a Mokkában Forrás: TV2

"Kicsit korábbra tettük most a karácsonyt,

mivel a két ünnep között már forgatunk, és nem lesz a meghitt családi pillanatokra idő. Egy biztos, hogy így, vagy úgy, de nem fogok hónapokat a családom nélkül tölteni, meglátjuk hogyan tudjuk majd megoldani, de mindenképp megoldjuk. Új lesz az egész pálya. Átépítettek mindent, sőt most vizes blokk is lesz, ami azt jelenti, hogy tengerben kell majd az akadályon áthaladni"mesélte a Borsnak Palik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.