Vasvári Vivi kételkedik abban, hogy Fecsó hirtelen mintaapa lett

Forrás: instagram.com/vasvarivivien -
válás Vasvári Vivien család Fecsó gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivien kételkedik abban, hogy pár hét alatt mintaapa vált Fecsóból.

Folyamatban van Vasvári Vivien és Fecsó válása, hamarosan pedig az is kiderülhet, hogyan osztják el egymás között a gyermekfelügyeletet. A férfi nemrég azt nyilatkozta, imádja az apaságot, és már megtanulta kisfiát bepelenkázni, olykor szokott főzni is. Vivi azonban nem hisz abban, hogy Fecsóból ilyen gyorsan mintaapa lett.

Eddig nem nagyon foglalkozott a kisfiával, a haverok, a bulizás hajtotta. Ám most a hétvégéit állítólag meseolvasással, pelenkázással, játszóterezéssel, etetéssel tölti. Fecsó kénytelen volt mindent gyorsan elsajátítani, miután elhagytam. Az édesanyjához költözött. Remélem, hogy ő is besegít a kisfiú gondozásában, és vigyáz rá, ha szombat esténként az apukának halaszthatatlan dolga akad az éjszakában. Kétlem, hogy Fecsó egyedül képes lenne gondoskodni a gyerekről" – fejtette ki a hot! magazinnak, majd hozzátette, ennek ellenére szeretné, ha fia sok időt tölteni az apjával is. „Edwardért mindketten felelősséggel tartozunk, a viselkedésünkkel példát mutatunk neki. A legfontosabb, hogy a gyerekek minden támogatást és szeretetet megkapjanak és boldogok legyenek."

Vasvári Vivien és nagyobbik gyermeke, Ariana Forrás: instagram.com/vasvarivivien

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.