Nagy döntést hozott meg Bangó Margit – Unokáját sokkolta a bejelentés

Forrás: TV2 -
Bangó Margit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A művésznő úgy döntött leszámol a védjegyének számító frizurájával és új hajkoronát vágat magának. Unokája mindent megtesz, hogy erről a lépésről lebeszélje szeretett nagymamáját.

Nemcsak világhírű hangja és előadásmódja, de színes fellépőruhái és hajkoronája is a védjegyévé vált a több, mint 50 éve a zenei pályán tevékenykedő Bangó Margitnak. A Kossuth-díjas előadóművész azonban most elárulta, elérkezettnek látja az időt, hogy megújítsa frizuráját. Ehhez pedig meg is találta a legjobb szakembert, akinek egy fotózás előkészületén szavazott bizalmat. „Már nagyon unom ezt a Bangó-frizurát! A hajam hosszát meghagynám, de egy kis fokozatosságot vágatnék bele. Annak idején több fodrász is próbálta megvalósítani az elképzelésemet, de nem sikerült, még a mesterek sem tudták megújítaniuk a frizurámat úgy, hogy az a színpadon is jól mutasson. Most úgy néz ki, megtaláltam ehhez a legmegfelelőbb szakembert" – áradozott Bangó Margit, akinek unokája nem örül az átalakulásnak. „Megdöbbentett, hogy Mama át akarja alakítani a frizuráját és fokozatosra szeretné vágatni. Neki a haja a védjegye, Bangó Margit ettől is Bangó Margit, hogy a frizurájáról mindenki felismeri. Nem is tudom más hajviselettel elképzelni. Megpróbálom még az átalakításról lebeszélni, nehogy aztán olyan frizurája legyen, hogy alig ismerjem meg" – mondta a Sláger TV-n látható Drága családom műsorában Jellinek Tina.

Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.