Pataki Zita:"A legnagyobb vágyamat engedtem el a tavalyi évben"

Forrás: Facebook/Pataki Zita Hivatalos -
őszinteség meddőség vallomás lombik Pataki Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataki Zita és férje, Szárnyas Attila nagyon nehéz időszakon vannak túl. Az időjós a Hot! magazinnak mesélt a tavalyi év megpróbáltatásairól.

A tavalyi évben nagyon sok mindent felvállalt Pataki Zita. Az időjós mindent megtett, hogy összejöjjön a lombik program, és vlogot indított "Az utolsó lombik" címmel, hogy megossza sorstársaival a lombikbébi program nehézségeit.

Az egész ország egy emberként drukkolt Zitának, hogy valóra váljon élete legnagyobb vágya, és anya legyen, azonban a program végeztével biztossá vált, hogy el kelle engedniük ezt az álmot.

A szívszorító pillanatról közzétett videón egy ország zokogott.

„Rólam egy ország tudja, hogy a legnagyobb vágyamat engedtem el a tavalyi évben.

Ennek ellenére boldog voltam, amikor eljött a karácsony, és kettesben ünnepeltünk a szerelmemmel. boldogság, tettrekészség és erő jár át, ebben nagy szerepet játszott az is, hogy az adventi időszakban indult el az alapítványunk első nagy projektje" – kezdte Zita.

„Az az igazság, hogy az örökbefogadáson szinte mindenki elgondolkodik, akit meddőnek nyilvánítanak. Gyakran felteszik a kérdést, hogy miért nem fogadunk örökbe. Ez a „miért" lehet számon kérő és kíváncsiskodó is, miközben ez két ember nagyon komoly döntése" – mesélte a műsorvezető.

Bár Zita legnagyobb álma nem vált valóra, sikerült kiteljesednie, hiszen az alapítványa mellett egy ismeretterjesztő vlogsorozatot is indított „Meddőnek nyilvánítva" címmel, amiben mindenről tervez szót ejteni, ami a nehezített gyermekvállalást érinti. Kezdve a táplálkozással, majd a nevelőszülősségtől az örökbe fogadásig. Hiszen abban látta meg célját, hogy a hétköznapi embereknek segítsen.

„Tudtam az elején, hogy magamra égetem a lombik pecsétjét, de felelősséget éreztem, egyfajta küldetéstudatot, ezért is szeretnék segíteni azoknak, akik ezzel a problémával küzdenek"

– árulta el legújabb terveivel kapcsolatban az időjós.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.