Gesztesi-örökség: százmilliós vagyonra számíthatnak gyermekei

örökség vagyon Gesztesi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gesztesi Károlyról csak kevesen tudták, hogy az erős középosztálybeli életvitel, egy igen vagyonos ember takar. Több lábon állt: színházi szerepei mellett vállalt film- és szinkronszerepeket is, miközben saját vállalkozását sem hanyagolta el. Gyermekei így hatalmas vagyonra számíthatnak – fejtegeti a témát a Ripost.

Örökösei: elsőszülött fia, a 29 éves Máté, a második feleségétől született 19 éves Márk, a 17 éves Dávid és a 10 éves Áron valamint a harmadik, Liptai Claudiával való házasságából született lánya, a 13 éves Panka.

Még 2015-ben, a Frizbi Hajdú Péterrel című műsorban kérdezték meg Gesztesitől, hogy ha ahhoz lenne kedve, nyugdíjba mehetne-e:

"Minden gyermekemnek a jövőjét biztosítottam" Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Egy évvel ezelőtt olyan pletykák kaptak szárnyra, melyek szerint a színész máról holnapra él csupán meg a szerepeiből befolyt összegekből. Ezt azonban Gesztesi határozottan cáfolta:

Természetesen csak találgatni lehet, hogy mégis mennyi a Gesztesi-örökség, de egész biztos, hogy nem pár millió forint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.