Lakatos Levente a Norbi-ügyről: "A bunkóság nem motiváció"

Fotó: Margitay Klára/Life.Hu -
Schobert Norbert Lakatos Levente
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több közeleti személyiség, zenészek, írók nyilvánítottak véleményt az elmúlt 24 órában Schobert Norbi az elhízás és a szex témában kifejtett véleményéről. A népszerű fiatal író, Lakatos Levente is kifejtette, mit gondol az üggyel kapcsolatban. 

"Tegnap este elárasztotta a Facebook hírfolyamomat Schobert Norbi ámokfutása, illetve az azzal kapcsolatos írások, kommentek sora. Habár az aktuális nyilatkozatával Norbi közvetlenül a kismamákat, anyukákat célozta, a sorok között minden egyes túlsúllyal küzdő, vagy a súlyával valaha küszködő embernek beszólt. Nem is nagyon akarok leragadni az édesanyák kritizálásánál, inkább egy általánosabb gondolatmenetet szeretnék veletek megosztani" - kezdi posztját Levente.

"A lelki problémák nagy részét viszont nem lehet ajtóstól a házba rontva megoldani, a bunkóság pedig nem motiváció. Innentől fogva mellékes, hogy például Norbinak igaza van-e bármiben, avagy nincs, a stílus okán vitaindítónak is nehezen használhatóak a szavai. Amik viszont engem Norbi szavainál is jobban megleptek, azok a Facebook-felhasználók reakciói voltak. Mi a fenéért érdekelné mondjuk egy, a gyermekét nevelő anyukát, hogy Schobert Norbi mit gondol a testéről? Ráadásul látatlanban, ismeretlenül, hiszen gyaníthatóan soha nem találkoztak, két szót se beszéltek... Kicsoda az életükben, életetekben, életünkben Schobert Norbi? Miért mérvadó egyáltalán a véleménye és miért veszitek, vesszük fel? Hogy juthatunk el odáig, hogy egy, a fogyástémában tett összes nyilatkozatával a saját termékeit reklámozó üzletember véleménye felzaklasson bennünket? Ez nagyjából olyan, mintha megsértődnénk a mosóport reklámozó rajzfilmfigurán, amiért fejhangon azt rikácsolja, nincs az övénél jobb termék, pedig mi egy másikban hiszünk" - teszi hozzá. Az egész posztott lent olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.