Ahogy megírtuk, Schobert Norbi nem áll le, és vasárnap este újabb témával jelentkezik élő videóban. Azt ígéri, most sem lesz kíméletes. A videónak biztosanan most is nagy visszhangja lesz, ugyanis pár óra alatt már a beljelentéshez is több száz komment érkezett, amelyek egy részében nem kímélik a fitneszgurut. 

A kommentekből válogattunk: 

"Itt nem azzal van a probléma, hogy az embereknek fáj az igazság, hanem azzal, hogy közöltél egy dolgot, általánosítottál és degradáltál több millió nőt. Tőled ez a fajta negatívitás meg azért sem jött át több nőnek, mert Te az a "férfi" vagy, akit még bottal sem..."

"Jó látni mennyi embernek fáj az igazság, Köszönöm Norbi!"

Forrás:TV2

 

"Ne ìrìgykedjetek Norbiékra, megcsinàlta az àlmàt jò élete lett , ha holnaptòl nem csinàl semmit akkor is milliomosként élne és halna meg, de mindenki előtt ott a lehetőség utàna lehet csinàlni, Norbi te meg 3x gondold meg hogy mit posztolsz ki, és vàllald érte a felelőséget, és nézzél tükörbe mielőtt te pròbàlod megmondani ki a kivànatos és ki nem , mert külsőre te sem vagy egy Adonisz és akkor még enyhén fogalmaztam , jobban jàrsz ha szép csendben szòlidan eszegeted a mű kajàidat és élsz ezer évig , nem hergeled a jònépet..."

"Bárcsak valamelyikünk helyét átvennéd 1 hónapra ... Kíváncsi lennék mit szolnál utánna . Én 24 -48 szolgálatban dolgozom tehát 24 óra munka és 48 "szabad" ami persze nem.szabad mert megyek másik munkahelyre dolgozni általában mind a 2 napban és emelett még a házimunka (mosás,főzés,takarítás ,) ja és a két kutyám ellátas +két mókus. És mindezt azért hogy jussunk egyről a kettőre. Szívesen cserélnék . Csak hogy meghalgassam a véleményed ezután . És nem tudok napi 5 étkezést beiktatni mert lehetetlen napi kettő megvan már összeteszem a két kezem . Ha elkezdenék fitneeszesen étkezni mar a 3. Napon leesnék a lábamról."

"Még mindig ezt nyomod Norbi???? Nagyon uncsi már! Te megbánthatsz egy országot, de amikor téged kezdenek szekálni, akkor összetörsz és 1 hete ezen kattogsz... Fejezd már be ezt a hisztit. És diétás kajákat posztolj! Jó lenne, ha összekapnád már magad!"