Kommentáradattal várják Norbi esti élőzését: két részre szakadt a követők tábora

Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Schobert Norbi nem áll le, és vasárnap este újabb témával jelentkezik élő videóban. Azt ígéri, most sem lesz kíméletes. A videónak biztosanan most is nagy visszhangja lesz, ugyanis pár óra alatt már a beljelentéshez is több száz komment érkezett, amelyek egy részében nem kímélik a fitneszgurut. 

A kommentekből válogattunk:

"Itt nem azzal van a probléma, hogy az embereknek fáj az igazság, hanem azzal, hogy közöltél egy dolgot, általánosítottál és degradáltál több millió nőt. Tőled ez a fajta negatívitás meg azért sem jött át több nőnek, mert Te az a "férfi" vagy, akit még bottal sem..."

"Jó látni mennyi embernek fáj az igazság, Köszönöm Norbi!"

Forrás:TV2

"Ne ìrìgykedjetek Norbiékra, megcsinàlta az àlmàt jò élete lett , ha holnaptòl nem csinàl semmit akkor is milliomosként élne és halna meg, de mindenki előtt ott a lehetőség utàna lehet csinàlni, Norbi te meg 3x gondold meg hogy mit posztolsz ki, és vàllald érte a felelőséget, és nézzél tükörbe mielőtt te pròbàlod megmondani ki a kivànatos és ki nem , mert külsőre te sem vagy egy Adonisz és akkor még enyhén fogalmaztam , jobban jàrsz ha szép csendben szòlidan eszegeted a mű kajàidat és élsz ezer évig , nem hergeled a jònépet..."

"Bárcsak valamelyikünk helyét átvennéd 1 hónapra ... Kíváncsi lennék mit szolnál utánna . Én 24 -48 szolgálatban dolgozom tehát 24 óra munka és 48 "szabad" ami persze nem.szabad mert megyek másik munkahelyre dolgozni általában mind a 2 napban és emelett még a házimunka (mosás,főzés,takarítás ,) ja és a két kutyám ellátas +két mókus. És mindezt azért hogy jussunk egyről a kettőre. Szívesen cserélnék . Csak hogy meghalgassam a véleményed ezután . És nem tudok napi 5 étkezést beiktatni mert lehetetlen napi kettő megvan már összeteszem a két kezem . Ha elkezdenék fitneeszesen étkezni mar a 3. Napon leesnék a lábamról."

"Még mindig ezt nyomod Norbi???? Nagyon uncsi már! Te megbánthatsz egy országot, de amikor téged kezdenek szekálni, akkor összetörsz és 1 hete ezen kattogsz... Fejezd már be ezt a hisztit. És diétás kajákat posztolj! Jó lenne, ha összekapnád már magad!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.