Kökény Attila újszülött unokájáról mesélt: "Mindent megengedek majd neki!”

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
unoka-nagyszülő Kökény Attila unoka újszülött énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes lányának első gyermeke a napokban jött a világra.

Óriási a boldogság Kökény Attiláéknál. Az énekes nagylánya, Aranka néhány nappal ezelőtt adott életet első gyermekének, Medinek. A büszke nagypapa nem tudta magába tartani örömét, és Instagram oldalán osztotta meg rajongóival a kisfiúról készült első fotókat.

Az énekes nagyon fiatalon vált nagypapává, de rendkívül büszke az unokájára: jó nagyszülő módjára nem neveli, csupán kényezteti majd a kisfiút. Attila a Ripostnak mesélt a nagypapaság élményeiről.

„Kicsit furcsa még számomra, hogy Aranka felnőtt nő, mi több, édesanya lett, de nagyon boldog vagyok. Negyvenöt éves leszek, ami azt jelenti, hogy ha a Jóisten is úgy akarja, rengeteg boldog pillanatot élhetek meg még az unokámmal, és idővel remélhetőleg az unokáimmal. Húsz év múlva lesz egy felnőtt unokám, én pedig még csak hatvanöt éves leszek!" – mondta el a ripost-nak Attila.

Attila elárulta, hogy Medárd nagyon jó kisbaba, rengeteget alszik, nem sír sokat, ráadásul már most gyönyörű, sűrű, fekete haja van.

„Ha rám hagynák a babát, nem lenne semmi gond. A saját gyermekeimnél mindent megtanultam, jól el tudnám látni.

Nevelni viszont nem fogom, abba nem szeretnék beszólni, arra ott a lányom és a vejem. Én csak el szeretném kényeztetni, és mindent megengedek majd neki!"

– fogalmazott az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.