Ahogy megírtuk, Vajna Timi is részt vett a TV2 nagysikerű új produkciójában, a Nicsak, ki vagyok? - ban, ahol énekelt és táncolt is egy hatalmas szőrös álarcban. Ő volt Szőrmók. Most azonban az is kiderült. Andy Vajna özvegye újra szerelmes. 

Timi a Life.hu riporterének elárulta, miért vállalta a műsorban való szereplést - az erről készült videót Itt nézheted meg. 

Timi a Borsnak pedig arról beszélt, hogy milyen szerepet tölt be az életében az a férfi, Zoltán, akit korábban Instagram-oldalán is megmutatott és aki Andy Vajna halála után az özvegy üzlettársa lesz a néhai producer budapesti éttermének vezetésében.

Forrás: https://www.instagram.com/timeavajna/

"Zolit úgy ismertem meg, hogy Andy barátja volt, és érdekes, hogy korábban mindig idegesített és soha nem úgy néztem rá, mint egy férfira, aki nekem tetszik. Mindig arról beszélt Andynek és nekem is, hogy így, meg úgy csajozik, ám most a korábbi barátságból valami átalakult, és ez egy olyan érzés, ami kicsit segít nekem átlendülni a gyászon" – mesélte Timi a lapnak. 

"Zoli nagyon tisztelte és szerette Andyt, még az ő otthonában is van Andyről kirakva kép, és néha kicsit azt érzem, hogy Andy lelke beleköltözött Zoliba, mert sokszor konkrétan ugyanúgy viselkedik, ahogy ő. Egy igazi gentleman módjára virágokat, ajándékokat küld, és úgy érzem, alakulóban van közöttünk valami. Most kimegyek Amerikába, később kijön utánam, és majd meglátjuk, mit hoz a jövő" - tette hozzá.