Kökény Attila elárulta: lánya terhessége miatt nem vállaltak feleségével újabb kisbabát

Forrás: Facebook/Kökény Attila hivatalos oldala -
terhesség Kökény Attila kisbaba család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kökény Attila immáron háromszoros édesapa és egyszeres nagypapa. Az énekesnek mindene a család, éppen ezért feleségével úgy érezték, jöhet a negyedik kisbaba. Az élet azonban közbeszólt...

Három felnőtt gyerek szülei Kökény Attila és Aranka, akiknek már nincs szükségük a babusgatásra. Az énekes és felesége ezért úgy döntöttek, vállalnak még egy negyedik kisbabát is. Amikor be akarták jelenteni gyerekeiknek a nagy hírt, lányuk akkor jelentette be, hogy abbát vár. Így lemondtak a negyedik gyerekről és a nagyszülőséget választották.

Kökény Attila Forrás: Facebook/Kökény Attila hivatalos oldala

"Még fiatalok vagyunk és rengeteg szeretet van bennünk, a gyerekek viszont már nagyok, nem igénylik ezt a szeretgetést. Hosszú ideig gondolkoztunk, tényleg belevágjunk-e, és amikor végre eldöntöttük, hogy igen, akkor már csak az volt hátra, hogy mindezt a gyerekekkel is megosszuk. A kislányom, Aranka megelőzött minket: elmondta, gyermeket vár. A feleségemmel úgy gondoltuk, ez egyfajta jel, és elég egy kisbaba a családba. Ha a lányunk nem lett volna terhes, valószínűleg nemsokára négyszeres apuka lennék, ehelyett boldogan unokázom nagypapaként" - mesélte a Blikknek Attila.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.