Az 51 éves Borbás Marcsi úgy döntött, lezárja élete egy fejezetét, mivel úgy érzi, túlhajtotta magát.

Rengeteg szerepben kell helytállnia: nem csak műsorvezetőként, de kreatív igazgatóként is. Marcsi azonban érezte, hogy ez nem tartható tovább, túlhajszolt élete mellett nem marad annyi ideje például a családjára sem, amennyit szeretne.

A Blikknek elmondta: „Lelkileg két évig készültünk rá, hogy befejezzük. Ez akkora döntés volt, mintha a szerelmetes férjemnek azt mondtam volna, elválok. Arra se lenne okom, viszont a hasonlat abból a szempontból megáll, hogy a házasságom és a tévéműsorom is sikeres. Számomra is szokatlan, hogy az egyikre azt mondtam, nem bírom tovább."

Borbás MarcsiForrás: Borbás Marcsi, facebook

 

A műsor miatt ugyanis rengeteg dologról le kellett mondania: Alig jutottam le a nyolcvanéves édesanyámhoz, és nem lehettem eleget együtt a férjemmel, pedig nagyon szeretjük együtt tölteni az időt. Persze a keresztlányomat is mondhatnám, aki két tündéri lánykát nevel, és tavaly csak háromszor találkozhattunk. Az egészségem miatt is aggódtam. A színfalak mögötti kisebb-nagyobb kudarcok is egyre jobban megviseltek.„Október elején a Gasztroangyal következő részének felvételéhez készülődtünk, és teljesen véletlenül észrevettem, ez lesz a 333. adás, ami egy mesebeli szám. Vettem egy nagy levegőt, időpontot kértem az MTVA vezetőitől, rögtön fogadtak, és közöltem velük, megállnék. Nem érzem, hogy megviselte volna őket ez a döntés" – fogalmazott Borbás Marcsi.