A sok plasztikától felismerhetetlen a Dallas egykori Lucyja - Fotó

Dallas sorozat Charlene Tilton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bájos arcú szőkeség ma már alig hasonlít egykori önmagára a rengeteg plasztikai műtétnek köszönhetően. Charlene Tilton idén ünnepli 62. születésnapját.

Mindenki kedvenc sorozata a Dallas 1978-ban startolt el Amerikában, hazánkban pedig 1990-ben kezdték vetíteni. A színészek világhírűvé váltak, milliók rajongtak értük.
Az idő azonban felettük is eljárt, némelyikükre rá sem lehet ismerni. A Lucyt alakító Charlene Tilton például rengeteg plasztikai műtéten átesett, és teljesen megváltozott az arca – írja a Noizz.hu

A sok plasztikától felismerhetetlen a Dallas egykori Lucy-ja Forrás: Getty Images for Charmaine Blake/2019 Greg Doherty/Greg Doherty

A színésznő idén decemberben tölti be 62. életévét. A sikert hozó szerepet 1979-ben kapta meg, 1980-tól pedig játszott a Dallas spin-off sorozatában a Knots Landingben is. 2001-ben a Korábbi Gyermekszínészek életműdíját is megkapta Lucy Ewing szerepéért. Majd a TNT által újraindított Dallas sorozatban tért vissza 2012-ben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.