Bárdosi Ildi attól félt, a karantén alatt egymás agyára mennek férjével

Bárdosi Sándor maradjotthon karantén Bárdosi Ildikó család koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bárdosi Sándor felesége, Ildi blogírásba kezdett. A sztármami kendőzetlen őszinteséggel vallott a karantén nehézségeiről és arról, hogy telnek a napjaik.

„Az első napokban azt mondtam Sanyinak, mi tuti elválunk, ha ennyit összezárva kell majd lennünk, minden magányos percet nélkülözve..."

– írja Ildi, aki a koronavírus idejére egy negyedik emeleti panellakásba szorult a családdal.

"Pár hét elteltével nemhogy elválni nem szeretnék soha, de imádom, hogy egy családot alkothatunk. Együtt lehetünk, közösen tölthetjük az időnket.

Kénytelenek vagyunk alkalmazkodni, és pozitívak maradni. Most életben tart a reggeli karantén torna, és a délutáni egyórás online edzésem, így nem érzem magam haszontalannak."

-folytatta Bárdosi felesége, aki bízik benne, hogy a veszélyhelyzet elhárulása után folytathatják új házuk építését, és nyáron már beköltözhetnek.

"Mi is bezártuk a konditermünket, nekem is deficit ez. De a pénz csak eszköz, és nem érdekel. Az érdekel, hogy lássam a gyerekeimet mindennap eleget, hogy legyen időm foglalkozni velük, és a feleségemmel is. Ez itt a lényeg, amire szerintem most sokan rájönnek."- nyilatkozta Bárdosi Sanyi a Borsnak.

Forrás: Instagram/bardosiildi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.