Cinthya Dictator szívesen tanulna szexuálpszichológiát

fotós Cinthya Dictator művész szexuálpszichológus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal fotóművész azt mondta: a szexuálpszichológiát el tudja képzelni magának sokadik hivatásként.

Cinthya Dictator szerint még mindig rengeteg olyan él körülöttünk, aki nem tud vagy nem mer foglalkozni a szexualitásával. Sokan közülük szinglik, de párkapcsolatban élők is vannak szép számban.

"Szeretném elvégezni a pszichológia szakot, majd szakosodnék szexuálpszichológusnak. Engem nagyon érdekel a szex mint téma. Élettanilag is és a párkapcsolaton belül is. Érdekel, hogyan lehet a szerelemérzetet fenntartani. Szerintem a szex még mindig tabu téma. És nem tudnak az emberek kibontakozni. Én meg ebben szívesen segítenék nekik." - írta meg a Ripost. Vajon Molnár Tomi mit szól kedvese elhatározásához?

Forrás: Cinthya Dictator

De hogy vajon ez csak egy fellángolás a részéről, ami majd szépen lassan elmúlik, netán egy feltételes módról, ami sosem következik be - vagy egy olyan hivatástudatról, amit eddig sosem mondott ki nyilvánosan, ezt egyelőre még nem tudni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.