Ciki! Meghan Markle belekeveredett a saját hazugságaiba?

Forrás: Getty Images/Max Mumby/Indigo -
Meghan Markle ciki per hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Marke beperelt egy újságot: azt állítja tönkretették az édesapja életét és elvették tőle is a magánélethez való jogát. Ám a hercegné többször is említést tett arról, hogy nincs jó viszonyban az apjával és nem is beszélnek. Vajon mi az igazság?

Egyre több az ellentmondás Meghan körül, ami a per folyamán igencsak döntő lehet. A botrány az apjának íródott levéllel robbant ki, miszerint a Mail on Sunday lehozta a Thomas Markle-nek írt személyes irományát. - írja a Ripost.

Forrás: Getty Images/Max Mumby/Indigo

Azonban kiderült, hogy ő maga engedte meg a barátainak azt, hogy nyilvánosságra hozzák a lapoknak az apjához fűződő kapcsolatát. Emiatt jogosan tette fel az újság ügyvédje a kérdést:

ekkor mégsem ragaszkodott annyira a magánélethez való jogához?

Sokan pedig azért nem értik a hatalmas balhét, mivel Meghan már 2 éve nem beszél Thomas Markle-el, ezért honnan is tudhatná, hogy a férfi ezt miképp éli meg. A per folyamán a Mail on Sunday követeli a hercegnétől, hogy bizonyítsa be, hogy a sajtó folyton zaklatta és megnyomorította az apját.

A legkellemetlenebb része a történetetnek pedig az, hogy Thomas Markle is felszólalt az ügyben, aki elárulta, hogy ő adta a levelet a lapoknak, mivel úgy érezte meg kell védenie magát.

Meghan azonban ezek után is az ellenkezőjét állítja és nem engedi, hogy rossz színben tüntessék fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.