Zsurzs Katinak a családja hiánya jelenti a legnagyobb nehézséget

színésznő karantén Zsurzs Kati koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsurzs Kati is karanténba kényszerült, és kétgyermekes ötunokás nagymamaként nyilván a családja hiányzik neki legjobban.

Ahogy sokan mások, Zsurzs Kati is önkéntes karanténba került a koronavírus miatt. Több sztártól is megkérdeztük már, mi a legnehezebb a bezártságban, és erre a kérdésre mindenki azt válaszolta: nehéz a család nélkül.

Szögeczki Ági, Czippán Anett és még sokan mások nyilatkoztak a témában, most pedig Zsurzs Kati is elmonda, hogyan éli meg a mindennapokat.

"Örülök, hogy ma már ott tart a technika, hogy itthonról tudok forgatni úgy, hogy nincs itt rajtam kívül senki. Jó, hogy van munkám, hiszen ez értelmet, keretet ad a napoknak" - kezdte a színésznő, akihez egy stábtag vitte el a szükséges eszközöket ahhoz, hogy otthon is tudjon forgatni.

Fotó: MTI/Zih Zsolt

A Segítség! Itthon vagyok! című sorozat Ibolyájának 2 lánya és összesen 5 unokája született, akikkel a lehetőségekhez képest igyekeznek minél rendszeresebben találkozni. A koronavírus azonban felrúgott minden családi szokást:

"Benedek, Marci, Panka és Samu tündéri gyerekek, imádom őket, a minap már annyira hiányoztak, hogy kimentem hozzájuk Szentendrére, és megkértem, hogy jöjjenek ki a kertbe, hadd lássam őket. Panka, aki még csak négyéves, kidugta a kezét a rácson, hogy öleljem meg, mondanom sem kell, mennyire meghatódtam" - mesélte Kati, akinek a másik lánya külföldön él.

"Fanni és a párja három éve költözött Hollandiába, a kisfiuk, Áron pedig májusban lesz egyéves. Úgy volt, hogy áprilisban látogatom meg őket, a repjegyem is megvolt, ők pedig májusban jöttek volna. Augusztusban lesz a lányom születésnapja, remélem, azt együtt ünnepeljük majd, mert bár mindennap beszélünk és videózunk, ez így nem az igazi" - mondta a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.