Czippán Anettnek nagyon hiányoznak a szülei - Videó

Forrás: Facebook/Czippán Anett -
Czippán Anett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czippán Anett őszintén mesélt arról, hogyan éli meg a karantént. A csinos műsorvezető bevallotta: nagyon hiányzik neki a családja.

Joshi Bharat múlt hónapban útnak indította a Maradj otthon! - Karanténnaplók című műsorát, melynek legfrissebb vendége Czippán Anett volt. A híres édesanya kendőzetlenül vallott a kijárási korlátozással kapcsolatos érzéseiről:

"Végül is azt kell mondjam, a bezártságot jól viseljük. Itthon vagyunk, jó helyen vagyunk, ebben nem hiszem, hogy meg fogok kattanni, hogy nem tudom a dolgaimat intézni" - meséli Anett, aki aztán könnyekkel küszködve mondta el, mennyire hiányoznak neki a szülei.

"Tudod, hogy mi nehéz nagyon? Hogy a szülőket nem látjuk. Én úgy szeretnék lemenni a szüleimhez, levinni a gyerekeket, játszani az udvaron, ahogy eddig. Tegnap konkrétan szerintem egy órán keresztül sírtam. Mert iszonyatosan hiányoznak"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.