Szögeczki Ágiéknál is keserédesen telt a húsvét

karantén húsvét Szögeczki Ági
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szögeczki Ági vallott a karanténban töltött húsvétról.

Szögeczki Ági az Instagram-oldalán mesélt az idei húsvét részleteiről. A szőke híresség őszintén kifejtette, mi hiányzik most számára a legjobban.

"Hiányoznak a Szüleim és az egész Családom...hiányzik minden...de nem mertem kockáztatni és nem indultam útnak...mert Őket féltem a legjobban, és pontosan e miatt - miattuk maradtunk itthon...hogy minél hamarabb újra visszakapjuk a normál életünket...pedig most mindennél jobban örültem volna, ha Velük vagyok, Velük vagyunk........de ez a húsvét más, mint a többi..."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

...normál helyzetben Húsvétkor, ilyenkor már a Szüleimnél vagyunk vagy legalábbis félúton az autópályán.Patrick verset mond Anyának, piros tojást kap, majd Apukám és az Öcsém engem is meglocsolnak...aztán együtt indulunk "útnak", a Keresztmamámhoz, a Nagynénémékhez, ahová ebéd körül szinte mindenki beesik - volt olyan húsvet, amikor szerintem húszan is lehettünk...Nagy a Családunk és igencsak jó kedélyű, és mindenki szeret enni-inni, nagyokat nevetni...majd zárásként az Unokatesómékat öntözi meg Patrick, ahol mindig valami szép saját készítésű húsvéti ajit kap...aztán borzasztó furcsa illatú hajjal, telis tele hassal irány haza......... Hiányzik ez a Húsvét...hiányoznak a Szüleim és az egész Családom...hiányzik minden...de nem mertem kockáztatni és nem indultam útnak...mert Őket féltem a legjobban, és pontosan e miatt - miattuk maradtunk itthon...hogy minél hamarabb újra visszakapjuk a normál életünket...pedig most mindennél jobban örültem volna, ha Velük vagyok, Velük vagyunk........de ez a Húsvét más, mint a többi........... Ezen a fotón szerintem annyi idős lehetek, mint most Patrick...Anyukámmal és Apukammal...szuper húsvetjaim voltak, mindíg nagyon vártam a locsolkodókat...Bár úgy érzem szerencsésnek mondhatom magam, mert nekem az egész gyerekkorom szuper volt...sőt! A lehető legjobb volt..........mert igencsak szeretve voltam...es bár nálunk is voltak viták, mégis csak a szépre emlékszem..... Szeressétek egymást, addig amíg lehet, addig amíg van kit... ❣️ ❣️ ❣️

Ági Szögeczki (@szogeczkiagi) által megosztott bejegyzés,

Persze nem ő az egyetlen híresség, aki hasonló nehézségekkel küzd. Lilu ünnepi posztjából szintén az tükröződik, hogy ez a Húsvét mindenkit egy kicsit megvisel. Ám olyan sztárok is akadnak, akik látszólag kifejezetten jól viselik a karantént. Tücsi és Hódi Pamela fotóiról például csak úgy sugárzik a boldogság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.