Párja éttermének teraszán vállal munkát Tóth Vera

étterem Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírus-járvány miatti korlátozások a vendéglátó-, a szálloda- és a szórakoztatóipart érintették/érintik a leginkább, így az előadóművészek is bajba kerültek. Tóth Vera arról posztolt, hogy amíg nem indulj újra az élet, mihez kezd. 

"Én is, mint minden művésztársam, hosszú időre munkanélküli lettem. Jelenleg nincs megoldás a megélhetési problémáinkra, így lépnem kell. Fél év munkakiesés és nulla bevétel az már nagyon nem vicc. (...) Volt "A" "B" tervem is, de a vírushelyzet miatt ezek is bedőltek és úgy döntöttem, én is beállok a nem saját szakmában dolgozók táborába. A kétkezi munkával nincs bajom, ezért jövő héttől, teljes mellszélességben és munkaidőben (mikor nyitva vagyunk) felszolgálok a kedvesem portáján" - írta Vera a Facebookon és hozzátette, megnyitják a teraszt Palkonyán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.