Szerelmi bánatában fordult a művészet felé Orosz Barbara

művészet Orosz Barbara festés szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orosz Barbi elárulta, mi késztette őt arra, hogy festeni kezdjen. 

Ahogy azt korábban megírtuk, Orosz Barbi még nem találta meg az igazit, de azt mondta: hisz abban, hogy rátalál az igaz szerelem. A csinos tévés azt mesélte, türelmesen kivárja a megfelelő embert és jól átgondolja, kivel alapítson családot.

Most pedig egy Instagram posztban arról mesélt, hogyan dolgozott fel egy szerelmi csalódást:

"Évekkel ezelőtt habarodtam bele a festésbe. Egy durva szakítás sodort a művèszellátóba, ahol dühömben felvásároltam minden vad színt, hatalmas vásznat, állványt, amit aztàn cipelhettem fel a negyedikre. Szakadt rólam a víz, nagyon akartam létrehozni, alkotni, beletenni minden fájdalmamat, bizonyítani, hogy meg tudom csinàlni, létre tudok a semmiből hozni valamit, amit aztán kiteszek a falra ès igenis szeretni fogom, az enyém lesz és nem lesz vállalhatatlan ,vagy csúnya- vagy ha mègis, azèrt megígértem magamnak, hogy legalábbis nem dobom ki. Vègül szelíd, pasztell, arany hàztetők születtek a vàsznon, semmi vadság, làzadás, semmi vörös gyilkos düh.. imádom a mai napig. Annyi érzelem van abban a kèpben, nem is lehet nem szeretni. Beilleszkedett az otthonom hangulatàba rögtön.


Vannak időszakok, amikor csak a festés kapcsol ki, csak a színekkel való jàtszadozás simítja el a lelkemet mint egy jó kis múltszàzadi faszenes vasaló, ami egy érzékeny selyemhez talán nem való, de nèha a finom anyagoknak sem àrt egy kis meggyepálàs. Valóságosabbak lesznek tőle. Mint ahogy minden sérüléstől erősebbek leszünk. A hatalmas ablakaimból ömlik be a fèny... Szól a kedvenc operám... Siklik az ecset a vàsznon. Élmény a színek szépen kialakuló harmóniájàt figyelni.
Hagyom őket kibontakozni. Semmi rendszer. Lesz ami lesz. Csak a spontaneitás érdekel.
Máris szeretem. Fessetek. Bármi is lesz. Őrületes. Szabad."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Évekkel ezelőtt habarodtam bele a festésbe. Egy durva szakítás sodort a művèszellátóba, ahol dühömben felvásároltam minden vad színt, hatalmas vásznat, állványt, amit aztàn cipelhettem fel a negyedikre. Szakadt rólam a víz, nagyon akartam létrehozni, alkotni, beletenni minden fájdalmamat, bizonyítani, hogy meg tudom csinàlni, létre tudok a semmiből hozni valamit, amit aztán kiteszek a falra ès igenis szeretni fogom, az enyém lesz és nem lesz vállalhatatlan ,vagy csúnya- vagy ha mègis, azèrt megígértem magamnak, hogy legalábbis nem dobom ki. Vègül szelíd, pasztell, arany hàztetők születtek a vàsznon, semmi vadság, làzadás, semmi vörös gyilkos düh.. imádom a mai napig. Annyi érzelem van abban a kèpben, nem is lehet nem szeretni. Beilleszkedett az otthonom hangulatàba rögtön. Vannak időszakok, amikor csak a festés kapcsol ki, csak a színekkel való jàtszadozás simítja el a lelkemet mint egy jó kis múltszàzadi faszenes vasaló, ami egy érzékeny selyemhez talán nem való, de nèha a finom anyagoknak sem àrt egy kis meggyepálàs. Valóságosabbak lesznek tőle. Mint ahogy minden sérüléstől erősebbek leszünk. A hatalmas ablakaimból ömlik be a fèny... szól a kedvenc operám...siklik az ecset a vàsznon.. élmény a színek szépen kialakuló harmóniájàt figyelni. Hagyom őket kibontakozni. Semmi rendszer. Lesz ami lesz. Csak a spontaneitás érdekel. Máris szeretem.. Fessetek.. bármi is lesz...őrületes...szabad... #passion #painting #colours #justdoit @orosz_barbara_tusarok

Orosz Barbara-Tűsarok (@orosz_barbara_tusarok) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.