párkapcsolat családalapítás randi Orosz Barbara szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orosz Barbara elárulta, nem adta fel, hogy megtalálja a nagy Őt. Udvarlója van bőven, bízik abban, hogy valamelyikükkel kialakulhat egy komoly kapcsolat.

Orosz Barbara jelenleg szingli, de udvarlója akad bőven. A csinos tévés a BEST magazinnak elárulta, hisz abban, hogy hamarosan megtalálja a nagy Őt. Türelmesen kivárja, és jól átgondolja, ki az, akivel majd családot alapít.

Korábbi kapcsolatairól elárulta, most már tudja, hogy szakítson úgy, hogy ne bántsa meg a másikat.

Általában én zárom le a kapcsolataimat. Határozottan közlöm, hogy vége, vagy lassú kivéreztetésre ítélem. Régebben nem mindig volt bátorságom a szakításhoz, de mára megtanultam szépen azt mondani: vége. Rájöttem, hogyan ne bántsam meg a másik felet. Rendszerint kíméletlenül őszinte vagyok, de sok múlik azon, hogyan fejezem ki magam. (...) Én viszont nem szülök bárkinek. Azt akarom, hogy a férfi engem lásson, engem imádjon, ne csak a testemet, az intelligenciámat élvezze, hanem a lelkem is érdekelje ne csupán anyát keressen az éppen tobzódó vágyainak. Most is többen udvarolnak. Bevallom, sosem érzem magam egyedül, az elmúlt időszakot ártatlanul végigrandiztam. Hogy ezekből a találkozásokból kialakul-e valami, a jövő zenéje."

Orosz Barbara Forrás: Orosz Barbara - Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.