Egy fotós lerántotta a leplet Meghan Markle igazi énjéről. Elárulta, a forgatásokon profi, de amint leáll a kamera, előveszi egy másik arcát. Erről mesélt részletesen.

Már többször olvashattuk bennfentesek beszámolóját a hercegnőről, többnyire a palota alkalmazottai kotyogtak ki egy-két információt, amit Meghan nem biztos, hogy elárult volna magáról. Most viszont egy fotós egészen elképesztő dolgokat mesélt arról, hogyan viselkedett az egykori színésznő a forgatásokon.

A fotós szerint nem volt könnyű Meghannel dolgozni.Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

A Daily Mailnek adott interjújában elmondta, nem kérdés, hogy Meghan profi, amikor forog a kamera, pontosan tudja a dolgát, nem is kell őt különösebben instruálni, igaz nem is nagyon lehetne. Ám szerinte túlzásba vitte a sztárallűröket. Amint leáll a kamera, kezdődnek a problémák. A fotós a Bajos csajok méhkirálynőjéhez, Regina George-hoz hasonlította őt, és ezzel mindent el is mondott. Szerinte Meghan klikkesedik, egyenesen átnéz azon, akivel nem érdeke, hogy jóban legyen. Ezért is aggatták rá a hercegnő jelzőt, már azelőtt, hogy Harryvel találkozott volna.