Ilyen Meghan Markle igazi arca? Hercegnőnek gúnyolták anno a forgatásokon

Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo -
sztárallűr Meghan Markle hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fotós lerántotta a leplet Meghan Markle igazi énjéről. Elárulta, a forgatásokon profi, de amint leáll a kamera, előveszi egy másik arcát. Erről mesélt részletesen.

Már többször olvashattuk bennfentesek beszámolóját a hercegnőről, többnyire a palota alkalmazottai kotyogtak ki egy-két információt, amit Meghan nem biztos, hogy elárult volna magáról. Most viszont egy fotós egészen elképesztő dolgokat mesélt arról, hogyan viselkedett az egykori színésznő a forgatásokon.

A fotós szerint nem volt könnyű Meghannel dolgozni. Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

A Daily Mailnek adott interjújában elmondta, nem kérdés, hogy Meghan profi, amikor forog a kamera, pontosan tudja a dolgát, nem is kell őt különösebben instruálni, igaz nem is nagyon lehetne. Ám szerinte túlzásba vitte a sztárallűröket. Amint leáll a kamera, kezdődnek a problémák. A fotós a Bajos csajok méhkirálynőjéhez, Regina George-hoz hasonlította őt, és ezzel mindent el is mondott. Szerinte Meghan klikkesedik, egyenesen átnéz azon, akivel nem érdeke, hogy jóban legyen. Ezért is aggatták rá a hercegnő jelzőt, már azelőtt, hogy Harryvel találkozott volna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.