Az egykori műsorvezető látványosan karcsúbb lett az elmúlt hetekben. Kiderült, hogy nyolc kilót sikerült leadnia csupán másfél hónap alatt. Erdélyi Mónika elárulta, hogyan!

Már többféle fogyókúrás módszert kipróbált, de egyik sem vált be igazán Erdélyi Mónikának. Most végre rátalált arra a diétára, amit be tud illeszteni a hétköznapjaiba, és látványos eredményt is hoz igen hamar. Ez pedig nem más, mint a fehérjediéta. A kezdeti időszak kissé szigorúnak tűnhet, ugyanis mellőzni kell a húst és a gyümölcsöket is. Mónika kizárólag tojást, leveseket, és sok zöldséget fogyasztott, de ez nyolc kiló mínuszt hozott neki. Már korábban is próbálkozott húsmentes diétával, csak nem megfelelően pótolta a fehérjét.

„A fogyás fejben dől el, muszáj átprogramoznom magam az új életmódra, hogy sikeres legyen. Amikor nem ettem húst, szépen jöttek az eredmények, de három hónap után feladtam, mert gyengének éreztem magam, a bőröm elkezdett kiszáradni, mert nem volt megfelelő fehérje- és vitamin-utánpótlás, és az éhségem sem csillapodott. Bízom benne, hogy ezúttal kitartóbb leszek„ - mesélte a Best Magazinnak.
Mónika célja, hogy további nyolc kilótól megszabaduljon, de bevallotta, nem szeretné sanyargatni a testét, olykor belefér egy kis nassolás is.