Közbeszólt a koronavírus Kiss Endi édesapjának temetésébe

Kiss Endi halál temetés dobos Hooligans
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Endi őszintén elmesélte, hol tart az édesapja eltemetésének folyamata. 

Ahogy azt korábban megírtuk, 1,5 hónappal ezelőtt hunyt Kiss Endi édesapja. A Hooligans dobosa a szomorú hír kapcsán elmesélte, hogy sosem volt kiegyensúlyozott kapcsolata az apjával, évek teltek el úgy, hogy egyetlen szót sem beszéltek egymással.

Forrás: Instagram

Édesapja halálos ágyán azonban minden megváltozott: könnyes szemmel nézte az unokáit, és órákon keresztül beszélgetett a fiával, aki mindent megbocsátott neki. A zenész ekkor elhatározta, hogy szép, tiszteletteljes temetést szeretne az apjának, ám a koronavírus miatt minden sokkal lassabban halad, mint kellene:

"A koronavírus miatt még nem tudtuk elbúcsúztatni apámat. Sokan a családból vidékről utaznak fel Budapestre, de a szabályozások miatt eddig ez nem volt megoldható. Apámat kérésére hamvasztani fogják, és amint ez megtörténik, hazahozom magamhoz. A többi rokonnal még nem egyeztettünk, de a terveim szerint a Dunába szeretném szórni a hamvait a nagyszülőkével együtt" - mesélte a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.