Egy háztetőn mutatta be új dalukat Pásztor Anna - Videó

zene Anna and the Barbies Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő és bandája a karantén alatt sem tétlenkedik, kihasználják az időt például dalszerzésre. Legújabb szerzeményüket be is mutatták, méghozzá egy háztetőn. De Pásztor Anna már nagyon várja, hogy igazi koncerten is elénekelhesse.

Az énekesnő rendszeresen jelentkezik élő videókkal, hogy tartsa a lelket rajongóiban. Ezekben számára fontos témákról beszél, de megvillantotta már főzőtudását is - és természetesen a zenélés sem maradhat el. A bezártságot kihasználva új dalokon is dolgozott az Anna and the Barbies.

Ha egyszer ennek vége lesz című szerzeményüket akusztikus verzióban már be is mutatták, méghozzá egy háztetőn adták elő. Anna elmondta, készül a teljes verzió, de nem szerettek volna várni, nagyon kíváncsiak voltak a rajongók véleményére. A közönség pedig, ahogy az várható volt, imádta a dalt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.