Szilágyi István fia, Péter valószínűleg a nagyapjától örökölte az agresszivitását

Fotó: Koncz Márton - Origo
Fotó: Koncz Márton - Origo -
halál Lópici Gáspár Szilágyi Péter Szilágyi István (színész)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jolika néni őszintén elmesélte, kitől örökölhette Szilágyi Péter a habitusát.

Ahogy azt korábban megírtuk, Szilágyi István nemrég tragikus körülmények között életét vesztette, a saját fia végzett vele. Péter kalapácsütést mért édesapja fejére egy veszekedés közepette. Özvegye, Jolika néni a közel múltban terhelő vallomást tett a fia ellen, akire állítása szerint nem haragszik.

"Péter kedves fiú, de gyenge az idegrendszere. Azon a napon is bekattant, nem lehet ezt másképp kifejezni. Sokat gondolok arra, hogy miképp jutottunk idáig? Hogy meg lehetett volna előzni a bajt? Nem tudom. A fiamnak sok gondolat kavargott a fejében, zavart volt, és elborult az agya aznap. Borzasztóan sajnálom Pistát" - mesélte a Borsnak.

Forrás: Tények

Azt is elmondta, szerinte Péter a nagyapjától örökölte az agresszióra való hajlamot:

"1946-ban Ózd mellett éltünk. Az apám öngyilkos lett, amikor én pici gyerek, mindössze négyéves voltam. Ő is hajlamos volt az erőszakra, de ezt csak elmesélésből tudom. Nem emlékszem rá. Kerestem a sírját, amikor már felnőtt voltam, de nem találtam meg soha. Csak egy régi fotóm van apámról."

Azt is elmondta, hogy a jelenlegi otthonában szeretne tovább élni, mert szereti a környéket és a szomszédokat is. Jolika azt mondta, hogy hiába vonja el a bank a nyugdíja felét, a férje után lapott özvegyi nyugdíjjal kiegészítve már meg tud élni egyedül is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.