Hihetetlen indokok, amik miatt az emberek beadták a válókeresetet

válókereset házasság válás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajnos előfordul, hogy minden erőfeszítés ellenére tönkremegy egy házasság. A Házassági történet című filmből tudjuk, hogy problémák még két, látszólag teljesen összeillő ember életében is lehetnek, és nem mindig megoldhatók, vagyis nem mindig az a legjobb megoldás, ha együtt maradnak. Vannak azonban olyan esetek is, amikor az elidegenedésnél vagy egy harmadik fél felbukkanásánál sokkal hihetetlenebb, már-már komédiába illő indokok vezetnek a váláshoz: például az, hogy az anyja még mindig szoptatja az újdonsült férjet! Ilyen, és ehhez hasonló esetekről vallottak ügyvédek.

Egy boldogság reményében kötött házasság vége mindig szomorú, de vannak olyan hihetetlenül bizarr és furcsa váláshoz vezető okok, amelyek a legegyüttérzőbb emberekből is hitetlenkedő mosolyt váltanak ki. A Redditen vallottak válóperes ügyvédek arról, melyek voltak a legkülönösebb indokok, amik miatt ügyfeleik beadták a válókeresetet. Íme, a lista.

Egy jól működő kapcsolathoz tiszta WC kell

„Nagyon sok válással foglalkozom a munkám során. Egy alkalommal a férj azért adta be a válókeresetet, mert a felesége soha nem takarította ki a WC-t miután végzett a nagydolgával."


Amikor a férj nem tud elszakadni a mamától

„Az ügyfelem azért vált el a férjétől, mert az ragaszkodott hozzá, hogy az anyja kísérje el őket a nászútjukra. Hogy miért? Mert az anyja még mindig szoptatta őt. Igen, a férjet. Egy felnőtt férfi, akit még mindig szoptatott az anyja."


A kutyákra senkinek egy rossz szava sem lehet

„Az ismerősöm azért vált el a férjétől, mert elolvasta az üzeneteit és kiderült, hogy a férj folyamatosan csúnya dolgokat ír a barátainak a feleség kutyáiról. A KUTYÁKRÓL."


Nyakig ült a ....

„Egy pár azért vált el, mert a feleség az ajtón belépve meglátta, hogy a férje a közös gyermekük pelenkájából kivette az ürüléket, és szétkente a testén."

A közös nézőpont mindennél fontosabb

"A 70-es években a nagynéném férje és két gyermekének apja azért adta be a válókeresetet, mert már nem ugyanazokat a dolgokat látták a festményekben..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.